Vil du gerne have et smukt og sundt smil?

Står du ligesom mange andre danskere og er på jagt efter et flottere, mere sundt smil? Det gør noget for vores selvtillid, hvis vi har et flot smil, som indfanger vores skønhed. Giv derfor dig selv smukke og sunde tænder i gave.

Har du sunde tænder?

Dine tænder har brug for, at du tager både tandbørsten og tandtråden flittigt i brug. Gerne morgen og aften. Det er næsten tandlægernes slogan. Det er med god grund, at du skal tage dig tid til at børste dine bisser. Du husker sikkert tandlægernes skrækhistorie om carius og baktus, som kommer forbi og invaderer din mund. Og hvem har lyst til det?

Tag dig derfor godt af dine tænder. Det er vigtigt for din mundhygiejne, deres udseende og hvor længe dine tænder holder. Nogle kan måske have brug for at supplere tandbørstningen med fx magnesium kosttilskud til stærkere tænder. Det kan du læse mere om her.

Det kan også give dig en friskere ånde. Så kan du lade mintpastillerne ligge.

Har du ikke det flotte smil, du drømmer om?

Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, oplever du måske også, at det hæmmer dig i din hverdag. Du tænker måske altid over, om du skal smile med tænderne, når der skal tages billeder. Eller måske gør dine tænder ondt, fordi de ikke sidder der, hvor de skal. Det er ubehageligt, hvis du har det dårligt over dine tænder.

Er dine tænder skæve og har brug for bøjle, eller mangler du et par perler i perlerækken – eller måske har du for mange? Så er det en god idé at få en konsultation hos tandlægen og høre om dine muligheder, så du kan få det smil, du drømmer om.

Så er der ingen grund til at holde smilet tilbage. Du vil takke dig selv for det.