Vi er byens største Kingsland forhandler

17. maj 2022

Sponseret indlæg

Vi er byens største kingsland forhandler

Hos Gymnastik og Ridesport finder du altid et par Kingsland tights i de mest populære farver. Du finder også altid de nyeste modeller og en størrelse der passer dig. Så er du på jagt efter et par tights til ridning fra Kingsland Så er vi 100% stedet at shoppe løs hos. 

Kender du ikke mærket Kingsland ? Så er det norsk og kendt for høj kvalitet men også for en god pasform og fedt design.

Vi har forhandlet dette lækre mærke i mange år og ved hvad dur og hvad der er bestemt ikke dur. 

Derfor kan vi også fortælle dig hvilke tights Du bør vælge fra Kingsland de findes nemlig med mange forskellige taljehøjde og naturligvis både til børn og voksne plus i et hav af fede farver. Så er du på jagt efter tights til træning eller stævne, så er vi stedet at lede.

 

Kingsland er mere end bare ridetights

Kingsland laver naturligvis meget andet en super smart tights,  de laver naturligvis også ridejakker og de fedeste trøjer når som passer i stilen. 

Kingsland er både til dressurryttere og til  springryttere uanset hvilket niveau du rider på.

 

Nu er det jo ikke kun rytteren der bliver forkælet Når du køber rideudstyr fra Kingsland  det er faktisk du kan klæde på. Kingsland laver nemlig også fedt et heste udstyr lige fra gamacher til underlag og grimer. 

Vi har naturligvis altid de nyeste farver og modeller på lager hos Gymnastik og Ridesport.

Inden du vælger et par nye Kingsland ridebukser så skal vide at ni ud af ti vælger et par Kingsland tights i dag derfor har vi et kæmpe sortiment i tights til ridning fra de bedste mærker. Og altid til en skarp pris. 

Vi er stedet at købe rideudstyr fra Kingsland

Kender du ikke Gymnastik og Ridesport så har vi solgt rideudstyr siden 1984. Vi er eksperter i alt hvad du skal bruge til en hest uanset om du rider dressur, spring eller er mere til hyggeridning. Vi har til den krævende dressurrytter der vil have de bedste ridestøvler, ridebukser eller en professionel ridehjelm. Men vi har også rideudstyr til nybegynderen der netop har prøvet sin en hest eller pony. 

 

Du finder naturligvis også de nye gjord hos os og mangler hesten det perfekte hvid er vi også stedet.

Vi har alt i rideudstyr til børn, så vi er helt klart et besøg værd. 

Alt er samlet på et sted og for alle de bedste mærker.  

Find det hele hos Gymnastik og Ridesport i Esbjerg.

 

Andre artikler

Find en juledug og juleserviet hos Langkilde & Søn

Find en juledug og juleserviet hos Langkilde & Søn

Til jul vil de fleste gerne have et pænt opdækket bord, flot pynt og lækker mad. Langkilde & Søn kan hjælpe med pynt, da de kan tilbyde utroligt flotte duge og servietter. Du kan finde en juledug og juleserviet fra Nordic Way of Celebration, der er utroligt flotte...

Et smartere liv med Apple AirTag fra Av-Cables.dk

Et smartere liv med Apple AirTag fra Av-Cables.dk

Av-Cables.dk er hjemmesiden, der ligger inde med alt det, du mangler eller ønsker dig af elektronik. Du kan finde alt fra de mest simple produkter, såsom kabler og opladere, til de mere avancerede og innovative, såsom Bluetooth-høretelefoner og Apple AirTags m.m. På...

En badeoplevelse man ikke vil være foruden

En badeoplevelse man ikke vil være foruden

Står du overfor et større renoveringsprojekt, eller er du i gang med at bygge et nyt hus. Lige meget hvad det er for et projekt, er der mange detaljer, som man skal igennem. Derudover står man også overfor et valg af møbler, døre, køkken og så videre. Der er mange...