Velsmagende frokostordning til firmæt

Frokosten er et vigtigt højdepunkt på arbejdspladsen. Det er her, vi får tid til at samles om et fælles måltid og drøfte alt mellem himmel og jord. Den tiltrængte pause kalder også på et sundt og afbalanceret måltid, der dækker jeres behov. Med en frokostordning gør du det nemt og praktisk for din virksomhed, da frokosten leveres direkte til døren. Tilpas din frokostordning til dit firma, så alle er glade og tilfredse med måltidet, der skal nydes i fællesskab.

Det er vigtigt med en god pausekultur på arbejdspladsen. Mange kontorer holder fast i, at man selv medbringer frokosten på arbejdet, men der findes også et alternativ. En frokostordning er en oplagt løsning til dit firma eller virksomhed, der ønsker en bekymringsfri og næringsrig frokostordning, som I fælles kan samles om. Hos Frokost+ sammensætter de en velsmagende og varierende menu, som dagligt leveres til jeres kontor.

En frokostordning, der forkæler

Det er vigtigt at forkæle sine ansatte i en virksomhed. Det højner energi og humør – og dermed også arbejdspræstationen. Har en ansat glemt at smøre madpakken om morgenen, vil det helt sikkert være guld værd med en frokostordning. Her er alting klaret på forhånd, og det kræver ikke en gang, at kontoret er udstyret med et køkken. Frokost+ har gennem mange år leveret og tilpasset frokostordninger til individuelle behov, så alle forbliver glade og tilfredse. Du kan vælge mellem forskellige frokostordninger, som kan tilpasses efter behov. Frokost+ har gjort det nemt for dig ved at samle tre menuforslag til jeres virksomhed, som hver især indeholder en række varierende og sunde retter, både varme og kolde. Find din frokost ordning for firmaer her.

Sunde råvarer er godt for krop og sind

En frokostordning sparer dig både tid og penge, og samler jer på nye måder. Det er guld værd for en virksomhed med en fælles pause og dertil også et fælles måltid. Frokost+ sammensætter en menu, hvor balance mellem fødevaregrupperne og de vigtigste næringsstoffer er tænkt ind i retterne. En frokostordning består typisk af:

  • En varm ret med tilbehør
  • Kolde retter
  • Friske og sunde salater
  • Salatbar
  • Slagterpålæg
  • Pålægssalater med klassisk tilbehør
  • Hjemmebagt brød
  • Fredagssødt

Der tilbydes desuden også en række vegetarretter, laktosefri retter og retter uden grisekød. Er du i tvivl om, hvordan din menu skal sammensættes, så står de fagkyndige ansatte hos Frokost+ klar til at rådgive og komme med gode forslag til din frokostordning. Det eneste, du behøver at forholde dig til, er at orientere om eventuelle særlige behov, så de har noget at gå ud fra. Læn dig roligt tilbage og se frem til et dagligt leveret måltid til din virksomhed.