Velsmagende frokostordning til firmaet

6. maj 2023

Sponseret indlæg

Frokosten er et vigtigt højdepunkt på arbejdspladsen. Det er her, vi får tid til at samles om et fælles måltid og drøfte alt mellem himmel og jord. Den tiltrængte pause kalder også på et sundt og afbalanceret måltid, der dækker jeres behov. Med en frokostordning gør du det nemt og praktisk for din virksomhed, da frokosten leveres direkte til døren. Tilpas din frokostordning til dit firma, så alle er glade og tilfredse med måltidet, der skal nydes i fællesskab.

Det er vigtigt med en god pausekultur på arbejdspladsen. Mange kontorer holder fast i, at man selv medbringer frokosten på arbejdet, men der findes også et alternativ. En frokostordning er en oplagt løsning til dit firma eller virksomhed, der ønsker en bekymringsfri og næringsrig frokostordning, som I fælles kan samles om. Hos Frokost+ sammensætter de en velsmagende og varierende menu, som dagligt leveres til jeres kontor.

En frokostordning, der forkæler

Det er vigtigt at forkæle sine ansatte i en virksomhed. Det højner energi og humør – og dermed også arbejdspræstationen. Har en ansat glemt at smøre madpakken om morgenen, vil det helt sikkert være guld værd med en frokostordning. Her er alting klaret på forhånd, og det kræver ikke en gang, at kontoret er udstyret med et køkken. Frokost+ har gennem mange år leveret og tilpasset frokostordninger til individuelle behov, så alle forbliver glade og tilfredse. Du kan vælge mellem forskellige frokostordninger, som kan tilpasses efter behov. Frokost+ har gjort det nemt for dig ved at samle tre menuforslag til jeres virksomhed, som hver især indeholder en række varierende og sunde retter, både varme og kolde. Find din frokost ordning for firmaer her.

Sunde råvarer er godt for krop og sind

En frokostordning sparer dig både tid og penge, og samler jer på nye måder. Det er guld værd for en virksomhed med en fælles pause og dertil også et fælles måltid. Frokost+ sammensætter en menu, hvor balance mellem fødevaregrupperne og de vigtigste næringsstoffer er tænkt ind i retterne. En frokostordning består typisk af:

  • En varm ret med tilbehør
  • Kolde retter
  • Friske og sunde salater
  • Salatbar
  • Slagterpålæg
  • Pålægssalater med klassisk tilbehør
  • Hjemmebagt brød
  • Fredagssødt

Der tilbydes desuden også en række vegetarretter, laktosefri retter og retter uden grisekød. Er du i tvivl om, hvordan din menu skal sammensættes, så står de fagkyndige ansatte hos Frokost+ klar til at rådgive og komme med gode forslag til din frokostordning. Det eneste, du behøver at forholde dig til, er at orientere om eventuelle særlige behov, så de har noget at gå ud fra. Læn dig roligt tilbage og se frem til et dagligt leveret måltid til din virksomhed.

Andre artikler

Hovedbeklædning hjælper kræftramte kvinder, som mister håret

Hovedbeklædning hjælper kræftramte kvinder, som mister håret

Det er ganske almindeligt at opleve hårtab i forbindelse med kemobehandling. Derfor vælger mange kræftramte kvinder at bruge hovedbeklædning som for eksempel en turban eller et tørklæde, når håret begynder at falde af. Hovedbeklædning til kræftramte kvinder er en god...

Guide til korrekt montering af solceller

Guide til korrekt montering af solceller

Solceller er en effektiv og bæredygtig måde at producere elektricitet på. For at opnå den største fordel af dit solcelleanlæg, er det vigtigt at montere det korrekt. Dette er en kritisk fase i processen, da fejlagtig montering kan føre til lavere ydeevne og kortere...

Bæredygtigt træningstøj er mere end blot en trend

Bæredygtigt træningstøj er mere end blot en trend

Bæredygtighed og miljøvenlighed har i de seneste år fået stigende fokus og opmærksomhed fra både forbrugere og producenter. Behovet for at tage ansvar for vores planet og sikre en bæredygtig fremtid er mere presserende end nogensinde før. Og den gode nyhed er, at...