Vær forberedt til at gæste en konfirmation

Her i sommeren og foråret er det ved at være konfirmationstid, selvom corona-omstændighederne formentlig har fået udskudt nogle af dem rundt om i landet. Men konfirmationstid er for dem, der er inviteret til en eller flere, også en tid, hvor man skal bekymre sig om at have formelt tøj og indkøbe gaver.

Tøj til børnene

Det er ikke kun dig som voksen, der skal sørge for at have høje hæle eller rene sneakers samt en passende håndtaske og en let skjorte og et par cowboybukser i nogenlunde stand klar til konfirmationen. Det er også din datter eller søn, hvis ikke du har flere. Det skaber som regel kun endnu mere hast for dig, da det typisk ikke er børnene selv, der bekymrer sig synderligt om at have tøj klar til dagen som gæst og gavegiver. Hvis du har en datter, der er mellem et og 14 år, kan du udforske creamie alene eller med din datter som kompagnon alt efter hendes alder og selvstændighed. Creamie designer praktisk tøj, som både kan bruges i hverdagssituationer og til mere formelle fester såsom konfirmationer. For børn er det desuden heller ikke lige så vigtigt at have forskellige outfits til hver konfirmation, de skal med til, som det måske er for dig. Derfor kan du nøjes med kun at bruge penge på én kjole for eksempel.

Det absolut letteste gavekøb

Når du skal købe en konfirmationsgave, er det faktisk til tider lettere end at købe fødselsdags- eller julegaver. Konfirmander ønsker sig nemlig ofte færre og dyrere gaver og forventer egentlig at få flere penge end fysiske gaver. Det behøver du derfor ikke bruge for meget energi på. Er du i tvivl, hvor mange penge du forventes at give, kan du forsøge at huske, hvad du før har fået fra konfirmandens familie i lignende sammenhænge.