Trybike – dit barns første cykel

Skal dit barn til at lære at cykle? Leder du efter den perfekte cykel, som han eller hun kan lære det på? Så bør du tage et kig på udvalget fra Trybike.

Trybike leverer løbe- balancecykler til børn, der kan lære dem at cykle på en sjov og sikker måde. Cyklerne er kendetegnet ved deres fine design, der er lavet i retro stil. De har brede hjul, og farverne er afdæmpede og flotte. En Trybike er det perfekte valg for enhver børnefamilie, der skal have gang i de mindste.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af cykler fra Trybike.

Vælg en Trybike cykel til dit barn

Cyklerne fra Trybike kan bruges af børn i alderen 15 måneder til 6 år, og derfor kan dit barn have glæde af sin Trybike i meget lang tid. Du kan altså give dit barn oplevelsen af en cykel i en meget tidlig alder. Noget af det helt særlige ved netop disse cykler er, at de er produceret i det geniale 2-i-1 design. Dette betyder, at enhver Trybike kan laves om fra en 3-hjulet cykel til en 2-hjulet cykel, når dit barn er klar til at gå fra det ene til det andet. Således kan han eller hun øve sin balance og motorik samtidig med, at det at cykle naturligvis er sjovt.

Tag på aktivt eventyr med en Trybike

Med en Trybike giver du dit barn mulighed for at tage på eventyr sammen med dig. Dette er et lærerigt eventyr, hvor dit barns motoriske og balancemæssige evner vil blive styrket samtidig med, at energien bliver brugt på en aktiv, ny og sjov måde. Skab derfor gode vaner i en tidlig alder og sæt et aktivitetsniveau, der rammer helt nye højder. Med en Trybike kan du skabe gode rammer for dit barn, som skal prøve sig med det aktive univers, som cykling er. Det er på ingen måder farligt, men du kan med stor fordel også anskaffe dit barn en Trybike cykelhjelm, der matcher cyklen og lade dem lære fra starten, hvor vigtig sådan en er, når man er ude på eventyr med cyklen.