Tips: Klæd dig på til dine fisketure

Du skal være iklædt det rette tøj, når at du er ude at fiske. Selvfølgelig skal du have waders på, så du kan stå lidt ude i søen, uden bukser og sokker bliver gennemblødte. Men du skal også have noget, du føler dig komfortabel i. Det vil bl.a. sige nogle tekstiler, der hjælper dig med at holde på varmen, men som samtidig er luftige. Eksempler på sådan nogle kunne bl.a. være skjorter i flannel fra Simms.

Hav en løs hættetrøje på ude i naturen

Simms er et amerikansk brand inden for udstyr og tøj til brug ved fiskeri. Er du på udkig efter noget tøj, du kan føle dig godt tilpas i, mens du er ude at fiske, var det altså godt at søge hos dem i stedet for at prøve at finde passende tøj hos en almindelig tøjforhandler. Som et alternativ til de klassiske skjorter, lystfiskere så ofte bærer, har du løse hættetrøjer, der tager brodden af vindens kølige bid.

Skån ryggen med et vadebælte fra Simms

Det kunne også være klogt at finde et vadebælte fra Simms – noget du i hvert fald ikke bare sådan lige kan støve op i ethvert tøjudvalg. Vadebælter tjener den funktion, at de reducerer spændinger i ryggens nederste del. Med sådan et bælte spændt om dig når du langt, hvad gælder at dyrke fiskeri på hobbyniveau på ergonomisk manér. Og du skåner også kroppen ved at få nogle gode vadestøvler.

Gå godt i ujævnt terræn med vadestøvler

Vadestøvler gør det mindre møjsommeligt at gå på kuperet, altså ujævnt, terræn. Og hvis at der er noget, naturen er fyldt med, så er det ujævnt terræn. Så et par vadestøvler vil du sjældent fortryde at have smidt penge efter – hvis du vel at mærke faktisk husker at tage dem med dig ud på fisketur.