Ting du kan gøre for at komme ud af vinterhi og blive klar til sommeren

Efter vinteren kommer foråret og så sommeren, det ved vi alle. Nogle gange kan vinteren bare være rigtig hård at komme igennem og komme ud af – og man vil jo gerne have god energi til sommeren og klare vinteren. Der er nogle ting, som kan være godt at gøre for dig selv igennem vinteren, og når det begynder at blive forår og sommer.

Husk at få vitaminer

Vinteren igennem får vi ikke ligeså mange D vitaminer, som vi måske har behov for. Man kan derfor godt havne i den situation, hvor man har D vitamin mangel. Det skyldes for det første, at vi ikke er lige så meget ude i solen om vinteren som om sommeren. Men også at vi jo har meget kortere besøg af solen om vinteren, det bliver jo så hurtigt mørkt. Derfor kan det være en god ide vinteren igennem at få taget D vitaminer – og bare vitaminer generelt. Det er nemlig især om vinteren, at kroppen kan komme til at mangle forskellige vitaminer.

Andre ting du kan gøre

Du kan også huske at komme ud i den friske luft. Den friske luft kan bare være en kort gåtur nogle dage i ugen. Derudover er det også en god ide, at tilbringe tid med de mennesker du holder allermest af. Det er med til at gøre os mennesker i godt humør, hvilket man især har brug for, når man skal ud af sit vinterhi. Derudover er det også en god ide, at have planlagt nogle ting ude i fremtiden i foråret og hen over sommeren. Så har man noget at se frem til og glæde sig til, og det kan måske gøre det lidt nemmere at komme igennem vinteren, hvis man ved, at der venter noget godt forude.

D vitamin mangel