Tæppefliser er det gode valg for miljøet

Hvis du skal i gang med et nyt bygge- eller renoveringsprojekt til din virksomhed og er en smule i tvivl om, hvilken form for gulvbelægning du skal have i de forskellige rum, så kan den tvivl hurtigt smides ud af vinduet.

Du burde nemlig kigge på tæppefliser, der er det åbenlyse valg til de fleste brancher. Det er der mange gode grunde til, og én af de bedste grunde er miljøet.

Flere og flere kunder er nemlig blevet meget miljøbevidste de senere år, og derfor giver det også god mening, at virksomhederne tænker miljøvenligt ind i alle deres beslutninger – og det gælder også, når du skal vælge nye tæpper til virksomheden.

Her har tæppefliser den helt store fordel, at de ofte leveres som laserskårede fliser med en størrelse på 5m2. Det betyder, at du nemt kan udskifte enkelte fliser ud i stedet for hele tæppet, hvis der skulle spildes noget på det, eller en enkelt flise er blevet mere slidt end resten af tæppet. Det kan også være, at du bare gerne vil have et nyt design nogle få steder, og så slipper du igen for at udskifte hele tæppet, og det bliver miljøet rigtig glad for.

Tæppefliser er heldigvis også utrolig slidstærke, så dit gulvbelægning får en lang levetid, som reducerer det antal af udskiftninger, som du kan blive tvunget til at lave.

Dernæst er det også muligt at finde danske producenter af tæppefliser, der udelukkende producerer ved hjælp af CO2 neutral vindenergi, og hvor tæpperne også er helt fri for bitumen, PVC, latex og andre miljøskadelige stoffer, man ikke har lyst til at komme i for tæt kontakt med.

Derudover er det faktisk også muligt at købe tæppefliser, hvor der genbruges PET-materiale, som blandt bruges til sodavandsflasker. Dette sker selvsagt uden at gå på kompromis med kvaliteten, men du kan med stolthed i stemmen fortælle dine kunder, at du gerne går det ekstra skridt for at passe på miljøet og efterlade en bedre verden til de fremtidige generationer – og det vil kunderne med garanti sætte pris på.