Start en familie i Assens

Assens ligger i hjertet af Fyn med byerne Frøbjerg, Orte, Søllested og Ørsted. Med en fantastisk unik natur og en central placering ift. offentlig transport, uddannelse og indkøbsmuligheder, er det et dejligt sted for børnefamilier. Det gode fællesskab er allestedsværende i lokalområdet, hvor man kan finde fred og ro og samtidig opbygge et godt netværk. Assens har alt, hvad man behøver, og er det perfekte sted at starte en familie. Og lyder det som noget for dig og din familie, så kan du læse meget mere om af flytte til Assens lige her.

Assens er perfekt for børnefamilier

Assens er en dejlig by at bo i for børnefamilier. Assens ligger midt i Jylland, tæt på offentlig transport, uddannelse og indkøbsmuligheder. Assens har et fantastisk fællesskab, hvor man kan finde fred og ro samtidig med, at man opbygger et godt netværk. Læs mere om Assens lige her og se, om det er noget for dig og din familie. Hvis I flytter til Assens, kan I se frem til et dejligt og afslappet liv med masser af muligheder. Assens har både natur, kultur og shopping lige uden for døren. Med sine mange grønne områder og sin beliggenhed ved en af Danmarks smukkeste kyster er Assens det perfekte sted at bo for naturelskere. Assens byder på et rigt kulturliv med teatre, museer og musikforestillinger. Assens har et utal af specialforretninger, tøj og meget andet, men her kan dine børn og teenagere naturligvis også tage sig en uddannelse på enten 10. klasse, HF og VUC, Vestfyns Gymnasium eller Vestfyns Handelsgymnasium.

Der er muligheder for enhver smag!

Det er en af Danmarks bedste handelsbyer, og Assens har en hyggelig gågade med mange spændende butikker. Assens byder på alt, hvad man behøver, og har noget for enhver smag. Assens ligger i et af de mest attraktive områder på Fyn, og har en unik beliggenhed ved havet. Det er en af de få byer i Danmark, der kan tilbyde sine beboere både skov, strand og byliv.