Stabilgrus og stenmel i høj kvalitet fra GrusDirekte.dk

Der findes mange typer projekter, der har brug for grus af forskellige art. Det er uanset, om det er projekter i haven, på virksomheden eller andre steder. GrusDirekte.dk har alt, du skal bruge til både dine egne private projekter og til erhvervsrelaterede projekter. Hos dem finder du stabilgrus og stenmel i høj kvalitet.

Stabilgrus til gangstier og indkørslen

Skal der lægges et stabilt underlag, kan du ikke undvære stabilgrus. GrusDirekte.dk har et udvalg, der gør det muligt at finde netop det, du skal bruge til dit projekt. Stabilgrus kommer i 0-32 mm, og det anvendes typisk til anlægsprojekter. De inkluderer indkørsler, cykelstier, gangstier og steder med meget trafik. Stabilgrus er nødvendigt i disse specifikke steder, da det er det eneste bærende element. Uden det vil stenbelægningen ødelægges med blandt andet kørespor og lignende. Der er forskel på, hvor meget stabilgrus der skal lægges, alt efter hvor det er henne. Er det en indkørsel, skal der gerne lægges op til 30 cm. Er det derimod en gangsti, skal der kun lægges 12-15 cm. Det er selvfølgelig grundet forskel på den vægt, der lægges på, når det anvendes. GrusDirekte.dk finder ingen opgaver for små eller for store. Derfor kan du være sikker på at finde stabilgrus til dine projekter hos dem.

Vælg stenmel til at fuge mellem flisebelægning

Leder du efter stenmel, er GrusDirekte.dk også stedet for dig. De har et bredt udvalg af stenmel, der kommer fra 0 til 4 mm. Der er forskel på stenene, og du kan derfor få både sort og grå stenmel samt bakkestenmel. Stenmel er et biprodukt, der opstår, når man knuser sten. Det kan presses hårdt sammen, og det gør det ideelt til fast underlag, og derfor kan det også bruges som et stabilt fundament til flisebelægning. Det er også en ideel fuge mellem belægningssten, da det er stærkt og kompakt. Granit stenmel er helt sikkert ideel til dette, da det er ukrudtshæmmende. Det er derfor helt ideelt ved blandt andet terrasser og gangstier, hvor ukrudtet kan være svært at fjerne. Det gør det også ideelt at anvende som underlag i indkørsler. Der kan stenmel nemlig stoppe væksten af ukrudt, så du ikke behøver bruge lang tid på at fjerne de irriterende planter. GrusDirekte.dk har et væld af stenmel, der kan anvendes til mange spændende projekter.

Du kan altid tage kontakt til GrusDirekte.dk, der har stor erfaring indenfor branchen. Deres viden kan være dig til gavn, hvis du ikke er sikker på, hvad du skal vælge. Du kan tage kontakt til dem, og få hjælp til valg af stabilgrus og stenmel.