Sprøjtespartling og fuldspartling – se www.cogs.dk

Skal du have renoveret en række vægge, står Crillesen & Sørensen klar med spartelmaskinen til sprøjtespartling. Normalt laver de fuldspartling manuelt, men ved større arealer kan det være fordelagtigt at bruge en maskine. Sådan en har de kompetente medarbejdere fra www.cogs.dk. Klikker du ind på siden, vil du kunne se flotte anmeldelser fra tilfredse kunder og læse mere om deres tjenester.

Få effektiv sprøjtespartling hos Crillesen & Sørensen

Med sprøjtespartling kan opgaven være løst hurtigt, også selvom det drejer sig om store arealer. Forskellen på slutresultatet er ikke til at udpege for det utrænede øje. Det er, fordi Crillesen & Sørensen til enhver tid sørger for at spartle til perfektion, uanset om det er sprøjtespartling eller almindelig fuldspartling.

Sprøjtespartling fungerer på den måde, at en maskine placeres på gadeplan. Er det en almindelig industribygning til erhverv, der er tale om, trækkes slangen fra maskinen ind og rundt i lokalet. Er det derimod en række lejligheder i et lejlighedskompleks, der skal sprøjtespartles, kan personalet trække slangen helt op til cirka 10. etage.

Når medarbejderne bruger det nyeste udstyr i form af spartelmaskinen til at sprøjtespartle, sparer de energi. Overskuddet kan de lægge i at perfektionere spartlingen og til at holde humøret højt, mens de gør det! Dermed er de perfekte som samarbejdspartnere – du bliver altid mødt med et smil!

Fuldspartling, filt og maling – den perfekte væg

Vælger du Crillesen & Sørensen, behøver du ikke nøjes med fuldspartling. De tilbyder nemlig også opsætning af filt og maling. De har endda en dedikeret afdeling til gulvslibning. På den måde bliver overfladerne i dine lokaler perfekte.

Men hvad vil det sige, at de er perfekte? Det betyder, at væggene skal være helt og aldeles glatte og udjævnede. Første trin på vejen mod dette er fuldspartlingen. Med fuldspartling får du udjævnet buler og udfyldt huller med spartelmasse. Derefter kan du vælge at få opsat filt. Hos Crillesen & Sørensen bruger de kun kvalitetsfilt. Det giver en fantastisk flot finish på den færdige væg. Naturligvis er kirsebærret på toppen et lag maling.

Ønsker du dig, at slutresultatet står perfekt, bør du lade professionelle hænder fuldspartle, opsætte filt og male. Der findes ikke et mere professionelt firma end Crillesen & Sørensen, der i øvrigt holder til i Kastrup. Klik derfor ind på www.cogs.dk. Her finder du en online bookingkalender, som du kan skrive dig på. De sender en medarbejder ud, der gennemgår opgavens omfang. Snart efter har du et tilbud i hånden – hurtigt og fair.