Smykker i alverdens farver

Trænger du nogle gange til at se lidt forandring? Det behøver ikke altid være store ting, man ændrer. Det kan godt være, du har fået lyst til at få ny frisure eller hårfarve eller at skifte stort set hele garderoben ud, og det kan også være sundt og godt en gang imellem. Det skader i hvert fald ikke at prøve noget nyt, og om ikke andet kan man altid gå tilbage til det, man kender.

Men hvis man ikke lige er klar til at gå så drastisk til værks, så kan man også ændre på små ting. Er du en af dem, der går i meget mørkeblåt, gråt og sort tøj? Dem er der rigtig mange af i Skandinavien generelt, og det kan være lidt grænseoverskridende at sætte flere farver på tilværelsen. Hultquist sørger for, at det kan gøres lidt mere diskret. Her kan du blandt andet finde små perlearmbånd i forskellige farver, der kan give dig et livligt tvist i din hverdag.

Gør det personligt

Smykker er typisk noget meget personligt. Selvom du går til en forhandler og køber noget, som dem, der står bag dig i køen, også kan købe, så føles det på en måde mere intimt og nært end hvis du køber et par sorte jeans i en dametøjsforretning. Hvis du går til en guldsmed, kan du i nogle tilfælde være med til at designe dine egne smykker og få indflydelse på, hvordan de skal se ud, men et smykke, som er i en almindelig kollektion, kan få præcis lige så høj affektionsværdi for dig.

Det er nogle gange spændende at kaste sig ud i noget, man ikke kender, og det kan man også gøre med smykker. Måske du endelig har taget mod til at få lavet det andet hul i ørerne, så der bliver plads til flere øreringe – eller også ønsker du dig bare nyt armbånd.