Slidlag – hvad er det?

Der kommer mange overvejelser i forbindelse med, at man skal have lavet nye gulve. Det gælder både i privaten, men også i erhvervslivet. Når det kommer til ny gulvbelægning, så er der nogle ting, som er helt vigtigt at få lavet, så man får et tilfredsstillende resultat. En af disse ting er et slidlag. Læs med i denne artikel, og hør mere om hvad et slidlag er, og hvorfor det er vigtigt.

Hvad er et slidlag?

Et slidlag er det lag, der påføres ovenpå dit nye gulv. Det er ofte i forbindelse med, at man laver betongulve, at man foreslår et slidlag. Det ligger lidt i navnet, men et slidlag sikrer dig, at dine gulve er modstandsdygtige overfor slid. Det er det øverste lag, der er på dit gulv, og det er det lag, der sikrer, at gulvet har en lang levetid. Et slidlag er godt mod slags vejr, og hjælper med at beskytte dit gulv mod regn og frost.

Man bruger typisk slidlag i forbindelse med større byggerier i erhvervslivet, eller hvis du er ved at anlægge en ny garage i hjemmet eller lignende. Mørtlen, som man laver til slidlaget, er en blanding af cement og sand. Blandingsforholdet afhænger meget af, hvorhenne slidlaget skal være.

Hvem kan udføre dette?

Hvis du skal have lagt et slidlag i forbindelse med ny gulvbelægning, så skal du kontakte specialfirmaer, der har ekspertise i slidlag. For at opnå et tilfredsstillende resultat, så er du bedst sikret med et firma, der kender til processen. Det kan være fristende at kaste sig over projektet selv, men du vil opnå bedste resultater med et professionelt firma.

Du kan finde et firma, der udfører slidlag, på Google. Du kan med fordel finde et firma, der er tæt på dig. Hvis du ikke kan det, så søg bredt og husk at læse anmeldelser. Ring eventuelt til forskellige firmaer, og hør hvad det skal koste dig at få lavet et slidlag.