Skab det perfekte badeværelse

Følelsen ved at have ens drømmehjem, det er noget de fleste kun kan hige efter. Men hvad nu hvis du en dag fik muligheden for, at du rent faktisk kunne føre det ud i virkeligheden? Det ville være helt fantastisk, og gøre hverdagen langt sjovere! Tænk sig hvis hver dag når du kom hjem fra arbejde, satte nøglen i døren, og du så trådte ind i et hjem, som var designet lige efter dit hovede. Hvordan ville køkkenet se ud? Hvordan ville stuen se ud? Og hvad med soveværelset. Det kræver mange valg, og der er pludselig mange ting at tage stilling til. Vi har leget med tanken, og taget udgangspunkt i et af de rum som vi selv synes er sjovest; nemlig badeværelset. Der er mange muligheder, men hvis man kan føre det ud i livet, kan man skabe et helt fantastisk rum! Vil du have inspiration, så læs med her.

Armaturer i verdensklasse

Det kan virke banalt og for de fleste også ret kedeligt, men det er nok alligevel noget af det vigtigste på et badeværelse. Du skal have nogle armaturer som virker, og som er til at stole på. Hvis dit blandingsbatteri konstant går i stykker, så er dit bad så godt som ingenting værd. Men har du nogle armaturer som fungerer, så er det også en luksus som man ikke tænker over i hverdagen. Og sådan skal det helst være. Du kan eksempelvis få vandhaner i mange forskellige former, farver og materialer, så der er mulighed for også her at være kreativ. Du kan vælge præcis den som passer til din smag og behov, og på den måde opnå det perfekte resultat for hele sammenhængen i badeværelset. Vi har kigget markedet igennem for dig, og vi har fundet frem til armatur fra Vola, som for mange er en rigtig god løsning. De kan fås til en fordelagtig pris, i mange udgaver og har en høj kvalitet. Armaturer fra Vola kan findes ved elvvs.dk

Badekar eller brus?

Et af de vigtigste elementer på et badeværelse må siges at være badet. Skal det være et badekar, eller skal det være et brusebad? Det kommer meget op til den enkelte husstands behov. Har man muligheden for et badekar, vil det for mange være en stor luksus, at kunne ligge der en hel aften kun i sit eget selskab. Et badekar bringer en høj grad af spa følelse ind i dit hjem, og kan også være til stor underholdning for familiens mindste. Er pladsen trang, eller er tiden ikke til lange bade, så vil et brusebad nok være fordelagtigt. Her er også mange muligheder. Man kan få med store brusehoveder, så det nærmest føles som et vandfald, eller man kan få med små hoveder, som er nemme at flytte rundt efter behov. Tænker man at bruseren er vejen for netop din familie, som har Vola også her produceret flere gode muligheder, som vil kunne opfylde de flestes behov. Det er værd at tage et kig på. Man skal her ikke være bange for, at en bruser ikke vil kunne bidrage til spa følelsen – det kan den sagtens! Man skal bare vælge den rigtige.

Pynt skaber stemning

Hvordan pynter man op på et badeværelse? Kan man overhovedet godt det? Her er svaret ja! Det er nok ikke de samme ting, som du ville have stående inde i TV-stuen, men pynt på at badeværelse kan bidrage med en stor grad af stemning. Vi har tidligere snakket om, hvordan man på den ene eller anden måde kan skabe et stemning af spa på sit badeværelse, her er pynten nok det bedste eksempel. Gennem dit valg af håndsæbe, håndklæder, små skulpturer og duftlys, kan det blive muligt, at sætte en stemning for velvære. Fælles for alle de ting er, at de næsten alle og så har en anden vigtig funktion. Så de agerer både små kunstværker, men det giver også mening at de er der. På den måde adskiller badeværelset fra andre af husets rum, da man der i højere grad kan have pyntegenstande, som ikke på en eller anden måde bidrager til en højere mening. Dette skyldes for mange, at badeværelser ofte er små, og derfor ikke på samme måde kan have ting til at stå “for sjov”. Stylingen må derfor rykke over i de ting som man finder der i forvejen.