Skab de bedste rammer for kommunikationen

6. maj 2021

Sponseret indlæg

På trods af en rivende udvikling i måden at kommunikere på, hvor især de digitale redskaber har gjort det muligt at sidde i hver sin ende af landet og holde møder, er der intet der slår den kommunikationssituation, hvor vi sidder ansigt til ansigt.

Når vi sidder ansigt til ansigt og kan tale med hinanden, er kommunikationen en helt anden. Det er den fordi, vi nu pludselig er væk fra den digitale ramme, hvormed vi kan se det fulde kropssprog, de små blikke, høre understregningerne af vigtige ord og opleve dem i sammenspil med armbevægelser samt generelt bare undgå miskommunikation. Derfor vil de fysiske møder aldrig kunne blive erstattet, og det stiller krav til den måde, hvorpå vi indretter vores rum til netop møder og konferencer.

Tænk over dette, når du indretter konferencerummet

Når du indretter dit konferencerum, er det naturligvis essentielt, at rummet er gennemført og lever op til de moderne krav, der er til netop et stort konferencerum. Det betyder, at dine konferencemøbler og lokalets tekniske udstyr skal være velovervejet og kunne rumme alle deltagere.

Overvejen derfor, om det er et lokale eller rum, der skal bruges til primært interne møder eller om der er tale om et rum, hvor en del af formålet også er at imponere samarbejdspartnere af virksomheden. Allerede her begynder dit budget nok at pege i en specifik retning, selvom det naturligvis ikke er hensigtsmæssigt at negligerer rummet, blot fordi det er til internt brug.

Stilen på det enkelte mødelokale eller konferencerum skal naturligvis også passe til arbejdspladsen. Nogle typer af virksomheder har et mere uformelt miljø end andre, hvilket for eksempel fremmer brugen af lounge-møbler. Fælles for lokalet, hvad enten det er formelt eller uformelt, er dog at møblerne skal fungere.

Sørg derfor for, at stolene har den rette højde og sikrer maksimal komfort og bevægelse. Tænk desuden i kvalitet og sørg for holdbart materiale, da stolen skal bruges mange gange.

Når du tænker i borde, er det vigtigt at forstå bordets rolle for mødets funktion. Bordets størrelse skal passe til antallet af deltagere, som aldrig må sidde og føle sig indeklemt. Derfor er det vigtigt med plads imellem de enkelte deltagere, så der er plads til både en computer og fysiske dokumenter.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal indrette dit mødelokale eller konferencerum, så tag en konsulent med på råd. Det er vigtigt at indrette sig ordentligt fra starten, så du undgår senere ærgrelser og økonomiske udlæg.

Andre artikler

Sådan bliver du klar til dit bryllup

Sådan bliver du klar til dit bryllup

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange følelser forbundet med at arrangere sit eget bryllup. Her er der nemlig ikke blot tale om et større arrangement, men også et symbol på kærlighed og en forevigelse med den person, du vil dele resten af dit liv med. Derfor...

En badeoplevelse man ikke vil være foruden

En badeoplevelse man ikke vil være foruden

Står du overfor et større renoveringsprojekt, eller er du i gang med at bygge et nyt hus. Lige meget hvad det er for et projekt, er der mange detaljer, som man skal igennem. Derudover står man også overfor et valg af møbler, døre, køkken og så videre. Der er mange...

Sådan undgår du overspænding på dine elinstallationer

Sådan undgår du overspænding på dine elinstallationer

Et typisk el-anlæg er opbygget med sikringer eller automatsikring i boligens eltavle, ledninger og elektriske enheder placeres i stikkontakterne som er placeret rundt omkring i huset. En overbelastning på elinstallationer kan forekomme, hvis en enhed, eller el-apparat...