Serviceudlejning i København

I denne søde juletid er der mange der, på julens store shoppetur, lægger vejen forbi Royal Copenhagen på Strøget. Her er der nemlig en fast juletradition: Flotte, dekorerede juleborde designet af forskellige kendte mennesker.

Udstillingen fungerer som både reklame, inspiration og grundlag for misundelse for de mange tilskuere. For nok har vi alle lært at folde en serviet på én eller anden måde – om det så bare er en enkelt gang på midten.

Men at præsentere et flot opdækket, sirligt pyntet bord for gæsterne, er det nok de færreste der lige klarer i første forsøg. Og selv med evnerne for borddækning er det ikke alle der lige ligger inde med perfekt matchende service og pletfrie duge. Hvor tit har man ikke dækket en rødvinsplettet dug med et lidt akavet placeret fad?

Hvor kan jeg leje service?

Det er egentlig ret let at leje service – helt simpelt startede undertegnede for eksempel med at google ”serviceudlejning København”. Her dukker en masse forskelligt op, hvilket vidner om hvor populært det er hos mange.

Dernæst handler det om at vælge hvor meget, og hvilket service du vil leje. Nogle sider har fokus på udlejning af bestemte mærker, hvilket er perfekt hvis du gerne vil ligne en, der sværger til dyr service, uden at skulle ofre mange penge på det.

Andre virksomheder tilbyder service lavet af dygtige, lokale håndværkere, hvilket gør hele oplevelsen endnu mere unik. Disse virksomheder bidrager samtidig til bæredygtigheden og støtter danske kunstnere, hvilket også giver en vis signalværdi på dit nydeligt dækkede bord.

Skal du holde en større fødselsdag og frygter du altid at mængden af buketter overstiger dit beskedne antal vaser, er der heldigvis også råd for dette. Vaser kan du nemlig også leje, og du kan endda få nogle der matcher til din borddækning. Så gennemtænkt har du aldrig været før! Benyt dig af serviceudlejning i København ved din næste fest og se forskellen.

Hvad hvis jeg ikke er dekoratør?

Hvis du, ligesom mange af os, altid er lidt i tvivl om, hvordan man får forskellige glas til helt casual at matche hinanden, så er der gudskelov også hjælp at hente her. Hos serviceudlejning i København er der nemlig ret godt styr på sammensætningen. De kan derfor give et par råd med på vejen – eller simpelthen stå for borddækningen.

Med de professionelle i ryggen bliver du pludselig præsenteret for borddækning der hænger sammen med både tema, stemning og de øvrige omgivelser. Det eneste du nærmest skal gøre, er at fotodokumentere det hele.