Sådan vælger du den rette til sprøjtestøbning af plastemner

Plastemner kan produceres effektivt ved sprøjtestøbning, og da processen sker maskinelt, kan dine emner masseproduceres med en ensartet kvalitet til følge. Du undgår derved at stå med emner, der på grund af små afvigelser i form må kasseres. Producenter af plastemner kan hjælpe med alt lige fra at støbe de første prototyper til low eller high volume produktion og efterbehandling af emner.

Sprøjtestøbning sikrer produktion af høj kvalitet med plads til løbende justering

Hvordan kan producenter af plastemner være så fleksible? Det kan de ved brug af sprøjtestøbning til at fremstille emner. Ved denne produktionsform er det nemlig muligt at masseproducere emner af plast i høj kvalitet – og det er nemt at lave ændringer efter behov, hvis nu at nulseriens mål eller form ikke skulle være den helt rette til, at de producerede plastemner kan bruges i dine produkter.

2K- og 3K-emner kan du få sprøjtestøbt, så du undgår samlebåndsarbejde

Hvis du ønsker plastemner i form af 2K- eller 3K-emner, hvor flere komponenter er støbt sammen, kan du glæde dig ved, at også her præsterer moderne sprøjtestøbemaskiner. Resultatet er, at du får emner med en langt højere sammenhængskraft mellem de enkelte komponenter, end hvis de var skruet, limet eller lirket fast ved håndkraft, hvor du desuden sparer tid på evt. samlebåndsarbejde.

Hvilken type efterbehandling af plastemner tilbyder producenten?

Som sagt er efterbehandling også en ydelse, producenter af plastemner kan levere. Her taler vi fx ultralydssvejsning til samling af plastkomponenter, varmepræget tekst og eftermontage. Hvis du går op i, at der er styr på detaljerne, så er det ting som producenters tilbud på typer af efterbehandling, du skal skele til. Så slipper du for selv at stå med det præcisionskrævende arbejde i din virksomhed.

Ved efterhandling er det som ved produktion værd at vide, om det gøres manuelt eller automatisk.