Sådan vælger du den rette industrivaskemaskine

Måske arbejder du i restaurationsbranchen og kender til, at der er mange forklæder, viskestykker og lignende, som skal vaskes dagligt. På den anden side kan det også være, at du er frisør og har rigtig mange håndklæder, der i løbet af dagen skal have en tur i vaskemaskinen. Hvad end din profession er til dagligt, kan det have store fordele at anskaffe sig én eller flere industrivaskemaskiner, så du kan fokusere på det, der er sjovest at arbejde med.

Vælg den rette kapacitet

Når du skal vælge den helt rette vaskemaskine, er det en fordel at kigge på, hvor mange kilo tøj du kan sætte over i én vask. En god ide kunne være næste gang, der er beskidte beklædningsgenstande, håndklæder eller viskestykker, er at lægge mærke til, hvor mange antal og kilo vasketøj, som skal vaskes i løbet af én dag. Sammenlign gerne dette hen over en hel arbejdsuge, så du finder frem til det præcise tal.

Dernæst kan du sammenligne de forskellige industrivaskemaskiner og finde frem til, hvilke maskiner som har den kapacitet, du står og brug for. Til sidst kan du så sammenligne de industrivaskemaskiner, du har fundet, i forhold til prisen.

Ved at følge denne proces bliver du ikke overrasket over kapacitetsmangel eller bruger unødvendige penge på en vaskemaskine.

Vælg den rette forhandler

Når man kigger på industrivaskemaskiner, er det ikke kun nok at overveje kapacitet og pris. Det kan også have sine fordele at kigge på den konkrete forhandler. Tilbydes der gratis levering til hele landet? Har de egne teknikkere? Er der landsdækkende dansk service? Eller?

Selvom det ikke for alle føles som en nødvendig ting at overveje, så kan det have sine fordele, når der sker et problem. Er der en skade eller sket en fejl, er det rart at kunne få løst problemet med det samme og få den bedste service.