Sådan vælger du de rette stole til dit spisebord

Når du skal finde nye spisebordsstole til boligen, er det vigtigt, at du finder de rette, som passer ind i hverdagen, mens de også skal passe godt ind i indretningen, og her er det især værd at få spisebordsstolene til at fremstå som en enhed sammen med spisebordet.

Farvevalget skal passe ind i boligens indretning

Dette er især farvevalget af stolene afgørende for, og det er derfor vigtigt, at disse vælges med omhu, så du finder frem til de farver, der kan få stolene til at fremstå som en enhed sammen med bordet. Derfor er det værd at finde nogle farver, der på den ene eller anden måde matcher farverne på spisebordet. Derudover kan du også vælge at matche farvevalget med andre møbler i boligen såsom eksempelvis sofaen, således der er en rød tråd gennem hele indretningen i boligen.

For at farverne på stolene kommer til at passe til spisebordet, kan du vælge nogle farver, der er ens eller spiller godt sammen, så du får en samlet enhed. Hvis du gør det med omhu, kan du også sørge for dette ved at vælge nogle farver på stolene, der står lidt i kontrast til bordet.

Hvilket betræk skal der være på stolene?

Når du skal vælge spisebordsstole, er det også vigtigt at finde det rette betræk, og du kan vælge mellem blandt andet stofbetræk, læderbetræk og velourbetræk. Disse vil bidrage forskelligt til udseendet, og her er det vigtigt, at du finder frem til den type af betræk, der i sit udseende og udtryk passer til indretningen. Derudover spiller det også en rolle, at nogle af typerne af betræk såsom læder er en smule lettere at vedligeholde, fordi det, der spildes, hurtigt kan tørres af. Andre typer af betræk kræver specifikke rengøringsmidler og vedligeholdelsesmidler for at blive rene, men rengøring kan lade sig gøre, hvis uheldet er ude.