Sådan undgår du overspænding på dine elinstallationer

28. juli 2022

Sponseret indlæg

Et typisk el-anlæg er opbygget med sikringer eller automatsikring i boligens eltavle, ledninger og elektriske enheder placeres i stikkontakterne som er placeret rundt omkring i huset. En overbelastning på elinstallationer kan forekomme, hvis en enhed, eller el-apparat trækker mere strøm end hvad el-anlægget samlede strømkapacitet, kan håndtere. Når du oplever en overbelastning på dine elinstallationer, kan afbrydere udløses, sikringer springe og automatisk slukke for strømmen. Her er nogle nyttige tips fra Norh Entreprise, elektriker Østerbro, som du kan bruge for at undgå en overbelastning på dine elinstallationer.

Tilslut ikke for mange enheder på samtid

Ofte ved du måske ikke, at du har et overbelastet dine elinstallationer, før f.eks. fejlstrømafbryderen slår fra eller en sikring springer. At tilslutter for alt for mange enheder til et enkelt anlæg kan forårsage overbelastning. Hvert el-anlæg har en maksimal effekt af strøm, det kan bære, og der er større risici for at overskride denne kapacitet, hvis du tilslutter mange enheder ad gangen på det samme el-anlæg.

Når en overbelastning opstår ret op på problemet

En sikker måde at forhindre en overbelastning på i fremtiden er at først finde årsagen på den mulige overbelastning, før den opstår, og der af tage forebyggende tiltag, og gennem at være lidt vågen og nysgerrig så kan du også spare penge på elektrikerregningen, ved bestilling af elektriker, da elektrikeren måske kommer til at bruge mindre tid på din adresse, hvis fejlen er kendt på forhånd.

Invester i apparater, der bruger mindre energi

For at undgå overbelastning på dit el-anlæg så er det klogt at investere i energibesparende apparater, da de hjælper med at reducere både strømforbrug og den effekt, der indlæses i dit el-anlæg. Energispareapparater reducerer også dit energiforbrug og din regning. De er også mere miljøvenlige, da de reducerer afhængigheden af ​​strøm fra benzin og andre energikilder.

Overvej at investere i ny el

Nogle gamle boliger har ikke et el-anlæg, der kan modstå høj effekt fra apparater i vores moderne hjem. Hvis du bemærker, at dit hjems el-anlæg ikke kan håndtere de nuværende krav, er det en god idé at overveje nyt el. Du kan hyre en professionel og autoriseret elektriker til at få nyt el. Du kan f.eks. kontakte Norh Entreprise, de har også låsesmed i København tilknyttet.

Andre artikler

Sådan bliver du klar til dit bryllup

Sådan bliver du klar til dit bryllup

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange følelser forbundet med at arrangere sit eget bryllup. Her er der nemlig ikke blot tale om et større arrangement, men også et symbol på kærlighed og en forevigelse med den person, du vil dele resten af dit liv med. Derfor...

En badeoplevelse man ikke vil være foruden

En badeoplevelse man ikke vil være foruden

Står du overfor et større renoveringsprojekt, eller er du i gang med at bygge et nyt hus. Lige meget hvad det er for et projekt, er der mange detaljer, som man skal igennem. Derudover står man også overfor et valg af møbler, døre, køkken og så videre. Der er mange...

Leder du efter lysestager

Leder du efter lysestager

Leder du efter lysestager? De har et bredt udvalg af lysestager og kandelabre, der passer perfekt til alle omgivelser. Uanset om du er på udkig efter noget enkelt eller noget mere udførligt, har de den perfekte løsning til dig. Deres lysestager fås i forskellige...