Sådan sparer I penge under tilbygning

Det kan være uhåndgribeligt dyrt at bygge til på sit hus, men indimellem kan det blive nødvendigt, eller lysten til et større hus kan vinde over nærigheden. Hvis I for eksempel har brug for flere børneværelser pga. en familieforøgelse, kan det være nødvendigt, hvis ikke I vil flytte. Der er heldigvis måder at spare på.

Overnat lokalt og billigt

Har I en eller et par nætter behov for at overnatte et andet sted end derhjemme for at få hverdagen til at hænge sammen med børn, eller fordi huset undervejs i processen er dårligere isoleret end sædvanligvis? Det er selvfølgelig intet problem, for i de fleste byer og kommuner er der hoteller og lignende steder at overnatte. Det handler blot om ikke at prioritere luksus for højt, for det er jo ingen ferie, men bare en midlertidig nødløsning. Derfor er det ikke smart at overnatte langt væk, da det koster transportudgifter, og et billigt sted er mest oplagt.

Er I bosat i Viborg Kommune, har I mange muligheder for at vælge imellem en fornuftige bud. Det kan derudover være relevant for jer at klikke her og læse på Viborg Netavis. Derinde kan I muligvis finde inspiration eller blot læse både landsdækkende og lokalt orienterede nyheder fra Viborg.

Kombinér professionelle håndværkere med gør-det-selv-håndværk

Der er ingen tvivl om, at en tilbygning både vil gå hurtigere og blive udført med større sikkerhed, hvis I hyrer professionelle tømrere og murere til at udføre arbejdet. Dog er der garanteret nogle opgaver, som I selv vil kunne løse. Ønsker I at spare penge, er det et nemt sted at spare dem.

Led længe efter gode tilbud på materialer

Materialeindkøb er en af de helt store udgifter, når man bygger til. Af den grund er det optimalt at begynde i ordentlig tid med at lede efter tilbud, så I kan få det billigere end ellers.