Sådan optimerer du arbejdsgangen på hospitalet med en sterilcentral

25. august 2021

Sponseret indlæg

Der er travlt på de danske hospitaler, og midt i al travlheden handler det selvfølgelig om at sikre en høj kvalitet og høj sikkerhed i arbejdet. Dette kræver et stort fokus på en lang række forskellige områder, hvor bl.a. sterilitet af instrumenter og andet udstyr er en ting, som der ikke må gås på kompromis med i det daglige arbejde.

Sterilisering på traditionel vis kan dog være en tidskrævende proces, og i en travl hverdag er det uundgåeligt, at fejl og utilfredsstillende arbejde vil forekomme, når processen skal klares af mennesker.

Derfor kan hospitaler nyde stor gavn af at investere i en moderne sterilcentral, som tager det vigtige arbejde ud af menneskehænder ved at automatiserer processen med at sterilisere hundredevis at instrumenter og andet udstyr i det daglige arbejde.

Optimér arbejdsgangene med en sterilcentral og oplev de mange fordele, som følger med at have et stykke moderne teknologi som en del af holdet og arbejdet på hospitalet.

Hvad er en sterilcentral?

Med en sterilcentral vil det vigtige steriliseringsarbejde blive varetaget af robotter i stedet for af mennesker. Arbejdet med sterilisering er af høj prioritet på alle hospitaler, og det er derfor alfa og omega, at dette arbejde bliver udført til perfektion hver gang.

Ved at vælge en sterilcentral kan du være sikker på, at sterilisering bliver klaret til perfektion, da robotterne i en sterilcentral eliminerer risikoen for menneskelige fejl.

Du vil med andre ord få et mere sikkert hospital med en fuldautomatisk sterilcentral som en del af holdet, da du kan være sikker på, at hygiejnen i instrumenter og operationsudstyr altid vil være helt i top.

Dertil vil en sterilcentral øge tempoet i arbejdet med sterilisering, da steriliseringen vil foregå i en effektiv og ensartet arbejdsproces, så der altid er steriliseret udstyr og instrumenter klar, når det skal bruges.

Andre artikler

Sådan bliver du klar til dit bryllup

Sådan bliver du klar til dit bryllup

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange følelser forbundet med at arrangere sit eget bryllup. Her er der nemlig ikke blot tale om et større arrangement, men også et symbol på kærlighed og en forevigelse med den person, du vil dele resten af dit liv med. Derfor...

En badeoplevelse man ikke vil være foruden

En badeoplevelse man ikke vil være foruden

Står du overfor et større renoveringsprojekt, eller er du i gang med at bygge et nyt hus. Lige meget hvad det er for et projekt, er der mange detaljer, som man skal igennem. Derudover står man også overfor et valg af møbler, døre, køkken og så videre. Der er mange...

Sådan undgår du overspænding på dine elinstallationer

Sådan undgår du overspænding på dine elinstallationer

Et typisk el-anlæg er opbygget med sikringer eller automatsikring i boligens eltavle, ledninger og elektriske enheder placeres i stikkontakterne som er placeret rundt omkring i huset. En overbelastning på elinstallationer kan forekomme, hvis en enhed, eller el-apparat...