Sådan optimerer du arbejdsgangen på hospitalet med en sterilcentral

Der er travlt på de danske hospitaler, og midt i al travlheden handler det selvfølgelig om at sikre en høj kvalitet og høj sikkerhed i arbejdet. Dette kræver et stort fokus på en lang række forskellige områder, hvor bl.a. sterilitet af instrumenter og andet udstyr er en ting, som der ikke må gås på kompromis med i det daglige arbejde.

Sterilisering på traditionel vis kan dog være en tidskrævende proces, og i en travl hverdag er det uundgåeligt, at fejl og utilfredsstillende arbejde vil forekomme, når processen skal klares af mennesker.

Derfor kan hospitaler nyde stor gavn af at investere i en moderne sterilcentral, som tager det vigtige arbejde ud af menneskehænder ved at automatiserer processen med at sterilisere hundredevis at instrumenter og andet udstyr i det daglige arbejde.

Optimér arbejdsgangene med en sterilcentral og oplev de mange fordele, som følger med at have et stykke moderne teknologi som en del af holdet og arbejdet på hospitalet.

Hvad er en sterilcentral?

Med en sterilcentral vil det vigtige steriliseringsarbejde blive varetaget af robotter i stedet for af mennesker. Arbejdet med sterilisering er af høj prioritet på alle hospitaler, og det er derfor alfa og omega, at dette arbejde bliver udført til perfektion hver gang.

Ved at vælge en sterilcentral kan du være sikker på, at sterilisering bliver klaret til perfektion, da robotterne i en sterilcentral eliminerer risikoen for menneskelige fejl.

Du vil med andre ord få et mere sikkert hospital med en fuldautomatisk sterilcentral som en del af holdet, da du kan være sikker på, at hygiejnen i instrumenter og operationsudstyr altid vil være helt i top.

Dertil vil en sterilcentral øge tempoet i arbejdet med sterilisering, da steriliseringen vil foregå i en effektiv og ensartet arbejdsproces, så der altid er steriliseret udstyr og instrumenter klar, når det skal bruges.