Sådan forkæler du dig selv på en fridag

Når du har en fridag fra dit arbejde eller uddannelse, så er det oplagt en gang imellem at bruge noget tid på selvforkælelse. Du samler nemlig ny energi, lige så snart du gør noget godt for dig selv.

Giv dig selv en massage

Massage er bestemt noget, der er både afslappende og beroligende. Derfor er det også rigtig rart, hvis du føler dig øm i din krop eller blot har brug for forkælelse.

Hvis der er plads i din kalender, så kan du f.eks. overveje at bestille en tid til en massage. Ellers er det også en mulighed at investere i en massagepistol, så du altid kan give dig selv en massage, når du har tid og lyst til det.

Læg en god ansigtsmaske

Hvis du går op i hudpleje eller bare gerne vil forkæle dig selv og din hud, så kan du også lægge en god ansigtsmaske. Imens du har ansigtsmaske på, så kan du altid nyde et afsnit af din favoritserie, lytte til en lydbog eller noget helt tredje. Det er en god mulighed for at bruge tid på noget andet afslappende.

Gå en lang tur

Selvom en gåtur måske ikke lyder som ren selvforkælelse, så er det faktisk både rigtig afslappende og rart. Det er rigtig dejligt at komme hjem efter en lang gåtur. Frisk luft giver dig noget ny energi og overskud.

Hvis du synes, at det er kedeligt eller langtrukkent at gå en tur alene, så kan du altid invitere en god ven, søster eller far med. Ellers kan du også underholde dig selv undervejs ved at sætte en podcast eller lydbog i dine ører.

Det er som om, at det er lidt mere spændende at gå en tur alene, hvis du har noget at fokusere på imens. Det handler bare om at finde noget, der har din interesse.