Sådan er du bare dig selv sammen med andre

Har du nogle gange svært ved at slippe facaden? Mange mennesker kæmper måske med at være helt sig selv, når de er samme med andre. Det kan der i virkeligheden være flere årsager til. Men det kan være frustrerende. For hvis du ikke bare kan være dig selv, hvordan kan du så få nogle reelle og personlige relationer til andre? Vil du derfor gerne blive lidt bedre til at være dig selv, så læs med her og få nogle gode råd med på vejen.

Vær ærlig overfor andre

Noget af det, der kan være svært, er at være helt ærlig. Måske går du og skjuler en side af dig selv, fordi der er noget, du er usikker omkring.

Ensomhed kan for eksempel være en almindelig årsag til, at du holder igen. Det er ikke noget, de fleste vil snakke for højt om. Derfor kan det også nemt skabe en barriere, hvor du lukker af for noget, der i virkeligheden er en personlig del af dig.

Der er heldigvis plads til at møde andre, som forstår din ensomhed på hamlet i Aarhus. Det er nemlig et værested for netop ensomme unge.

Tag chancer og kast dig ud i noget nyt

Det kan nogle gange være svært at være sig selv, hvis man er usikker på sig selv. Og usikkerhed kan være svært at overkomme.

Én af de måder du kan forsøge at overkomme usikkerhed på, er ved at tage nogle chancer og prøve noget nyt. Så vil du forhåbentlig lære, at det ikke er farligt. Selv hvis det viser sig, at det ikke er noget for dig, kan du sige, at du har turdet give det en chance.

Prøv for eksempel en helt ny hobby, eller gør noget, du er bange for. Det kan også give dig nogle positive erfaringer, der virker som et boost for selvtilliden.