Rollator – giv den gangbesværede en ny frihed

En rollator er designet specifikt til at give den gangbesværede en stabil støtte ved hjælp af de gummibeklædte greb og hjulene, der får gangen til at glide lettere. Det sikrer, at der altid er fast støtte, uanset hvor man går hen – og det giver både tryghed og frihed for brugeren. Flere rollatorer har også et integreret sæde, hvis man trænger til et lille hvil. En rollator bliver typisk associeret med ældre, men der kan være en lang række andre tilfælde, hvor den bliver et uundværligt hjælpemiddel. Det kan f.eks. være efter svær kræftsygdom, hvor muskulaturen skal genoptrænes, eller ved midlertidige balanceforstyrrelser mv. Mange modeller ligner til forveksling hinanden, men du kan rent faktisk finde flere unikke udgaver, der tager højde for anvendelsen og brugerens individuelle behov.

Find praktiske rollatorer til udendørs og indendørs brug

Hos SeniorSalg.dk kan du finde flere modeller i kategorien rollator, og det kan først og fremmest være en idé at overveje, om den primært skal bruges indendørs eller udendørs. Designet adskiller sig væsentligt, om den skal bruges inde eller ude, da de skal give støtte på forskelligt underlag. De udendørs model har f.eks. større og mere solide hjul til det ujævne underlag og kan også være forsynet med kurve og lignende, hvis den skal bruges til f.eks. indkøb. Samtidigt kan det også være en idé, at din model er foldbar, hvis den skal med i bilen. De indendørs rollatorer er ofte smallere, da de skal kunne komme igennem døråbninger og lignende. Også denne type kan være med både kurve og bakker. Som gangbesværet skal du gerne have begge hænder på grebene, og derfor er afsætningsplads en vigtig hjælp.

Opdag en ny verden af rollatortilbehør

Hos SeniorSalg.dk finder du forskelligt tilbehør, der hjælper dig med at udvide anvendelsesmulighederne af din rollator. Det kan være alt fra en holder til stokken, overtræk, rygstøtte eller diverse tasker. Så tjek de mange muligheder for at opgradere din hverdag allerede i dag.

Hjælpemidler til skarpe priser på SeniorSalg.dk

Den danske webshop SeniorSalg.dk har specialiseret sig i salg af hjælpemidler såsom rollatorer, gribetænger, krykker, glidelagener og toiletstole. Produkterne forhandles til konkurrencedygtige priser, holder en høj kvalitet og henvender sig trods navnet til en bred målgruppe. Så har du ikke fået bevilliget kommunale hjælpemidler, har du her et fantastisk udvalg, der er med til at give en større frihed i hverdagen.