Prøv en Renault med tanke på miljøet og sikkerhed

I 2019 er Renault til stede i over 120 lande og beskæftiger næsten 180.000 mennesker på verdensplan. Virksomhedens engagement i bæredygtighed og reduktion af emissioner kan ses i deres mål om at have elektriske eller hybride muligheder for alle modeller inden 2022. Derudover har de gennemført adskillige initiativer for at reducere affald og forbedre energieffektiviteten på deres produktionsanlæg.

På trods af disse bestræbelser har Renault været udsat for kontroverser i de seneste år. I 2018 blev flere topchefer arresteret på grund af anklager om økonomisk dårlig opførsel. Dette førte til, at den tidligere administrerende direktør Carlos Ghosn trådte tilbage, og det rystede investorernes tillid til virksomheden.

Renault er dog fortsat forpligtet til at forbedre gennemsigtigheden og styringen inden for virksomheden. Under ledelse af den nuværende administrerende direktør Thierry Bolloré arbejder Renault på at genopbygge tilliden og bevare sin position som en førende aktør i bilindustrien.

Renault har forbedret sikkerheden

Renault opretholder en bæredygtig praksis, hvilket fremgår af virksomhedens medlemskab af Danmarks Køretøjsimportørers Miljøpulje og dens bestræbelser på at reducere CO2-emissionerne i sine faciliteter. Renault Danmark har også gennemført forskellige foranstaltninger for at sikre kundernes og medarbejdernes sikkerhed, f.eks. regelmæssig uddannelse af personalet i trafiksikkerhed.

Renault Danmark er dedikeret til at yde enestående service og tilbyde et bredt udvalg af køretøjer, der opfylder de danske forbrugeres behov. Med et stærkt fokus på innovation og bæredygtighed er Renault fortsat en førende aktør på det danske bilmarked.

Renault laver også fremragende el-biler

Renault har produceret elbiler siden 2011, startende med Fluence Z.E. og Kangoo Z.E. I 2015 lancerede de deres første masseproducerede elbil, Zoe. Sammen med Nissan er Renault førende på markedet for elbiler med i alt over 200.000 solgte elbiler på verdensplan pr. 2017. Virksomheden fortsætter med at investere i grønne teknologier og har som mål at have 12 fuldt elektriske modeller og 12 hybridmodeller til rådighed inden 2022. Ud over at reducere emissionerne tilbyder Renaults elbiler fordele som lavere driftsomkostninger og mere støjsvage køreoplevelser. Efterhånden som flere regeringer rundt om i verden gennemfører politikker for at tilskynde til et skift til elbiler, er Renault godt positioneret til at imødekomme denne stigende efterspørgsel.

Alt i alt er Renault Megane E-TECH Electric en pålidelig og miljøvenlig løsning til hverdagskørsel med imponerende teknologi og sikkerhedsfunktioner samt omkostningseffektivitet. Det er et fremragende valg på markedet for elbiler. E-TECH Electric har også imponerende sikkerhedsfunktioner, herunder Lane Keep Assist og Traffic Sign Recognition, som hjælper føreren på vejen. Med en Euro NCAP-klassificering på 5 stjerner er E-TECH Electric et sikkert valg til alle typer kørsel.