Plasmaskæring i det materiale, du måtte ønske.

Plasmaskæring er en proces, hvorved plademateriale skæres med en meget varm luftstrøm, der smelter materialet i fugen. Luftstrømmen opvarmes ved at passere en elektrisk lys bue og den temperatur er så høj at atomer og elektroner er adskilt til et plasma. En fordel ved plasmaskæring er, at den høje skærehastighed giver lille opvarmning og derfor små forandringer. Hos Jh-smede.dk laver vi plasmaskæring samt laserskæring i det materiale, du måtte ønske. Vores store lager af både tynd- og tykplader minimerer leveringstiden, samt sikrer at dit slutprodukt er klar til dig på rekordtid. Er du ikke selv i stand til at levere skærefiler til dit projekt, klarer vi gerne tegningen for dig. Vi har stor erfaring med CAD-tegning, og vi kan levere skæring helt ned til 0,2 mm nøjagtighed, hvilket altså er så præcist som de fleste maskiner kan gøre noget som helt arbejde. Vores helt egen CNC styrede maskiner kan bearbejde metaller op til 3000x1500x15 mm.

Plasmaskæring – Slutproduktet klar til dig på rekordtid

Plasmaskæring betyder vi effektivt kan løse tunge stålprojekter i vores afdeling for stålkonstruktioner og producerer ligeledes emner til videre bearbejdning til vores spåntagende afdeling. Plasmaskæreudstyr skal være indrettet efter stærkstrømsbekendtgørelsens bestemmelser, som bl.a. angiver, med hvilke spændinger der må arbejdes. Plasmaskæring og anlægget skal være indrettet, så udskiftning, justering og håndtering af elektroden kun kan foretages i spændingsløs tilstand. Dette kan fx opnås ved påbygning af en sikkerhedsanordning. Det kan bl.a. ske ved at hæfte værktøjet til at adskille brænderen sammen med nøglen, der afbryder maskinen. Plasmaskæring skal være tydeligt mærket med tomgangsspændingen. Plasmaskæring skal være forsynet med en tydeligt markeret afbryder, som kan gøre udstyret spændingsløst. Det anbefales, at denne afbryder samtidig lukker for gassen. Anlægget skal være indrettet med nødstop.  Den samlede luftforurening – såvel på arbejdspladsen som på andre arbejdspladser i nærheden – skal være så lav som muligt. Koncentrationen af forurenende stoffer i indåndingsluften skal holdes så lav som muligt. Lokaludsugning med flytbart sugehoved er normalt påkrævet.

Skriv til os hos Jh-smede.dk

For at hører mere om hvilke ting det er vi kan tilbyde når snakken går på plasmaskæring, så besøg hjemmesiden og send en formular til så. Så vil vi vende tilbage med et svar hurtigst muligt. Vores plasmaskæring tilbyder skræddersyet plasmaskæring, nyeste maskiner og udstyr, præcis skæring samt meget små formforandringer. Så hvis du vil hører mere om det vi kan tilbyde dig indenfor plasmaskæring, så besøg hjemmesiden Jh-smede.dk i dag og skriv en formular til os.