Planlæg en hyggelig date på den overdækkede terrasse

Hvis du ikke føler, at dig og din partner bruger nok kvalitetstid sammen i jeres hverdag, er det på tide, at du gør noget ved det. Du kan nemlig planlægge en hyggelig og romantisk date på den overdækkede terrasse, hvor virkelig kan få muligheden få at få brugt lidt ekstra tid med hinanden. Læs videre her for at finde ud af, hvordan du planlægger denne date.

Lav et lækkert måltid fra bunden – det vil helt sikkert være værdsat

Hvis du ikke normalt laver særligt meget mad i hverdagen, er dette din mulighed for at skinne igennem. Du kan nemlig lave mad helt fra bunden til denne hyggelige date – det er også lidt mere ihærdigt end blot at bestille mad udefra. Måske det ville være lækkert med et glas tawny portvin til?

Overvej om der en bestemt ret, som din partner er helt vild med – så kunne det jo være denne, som du lavede. Det vil helt sikkert være noget, som din partner sætter rigtigt meget pris på – især hvis du ikke normalt bruger særligt meget tid i køkkenet, og ikke ret ofte er den, som laver mad.

Tag dyner og tæpper med

Selvom det måske er varmt udenfor, kan det godt ske at blive en smule koldt, når i skal være på den overdækkede terrasse. Det skal dog ikke stoppe jeres hyggelige date – tag dyner og tæpper med, så i ikke kommer til at fryse, mens i sidder derude.

For at gøre det endnu hyggeligere, kan du også sætte en lyskæde op, så der ikke er helt mørkt. Selvom det er super hyggeligt med levende lys, er det bare ikke altid det nemmeste. Det er derfor et godt alternativ med en lyskæde eller lignende, som er en del nemmere at håndtere.