Papkrus.dk: Her finder du engangskrus i alle størrelser

Hvis du har en cafe eller restaurant, der sælger to-go-løsninger med varme drikke som kaffe eller te, så har du sikkert også et stort behov for engangskrus.

Hos Papkrus.dk finder du engangskrus i alle størrelser og design. Det gælder også, hvis du bare har brug for engangskrus til kontoret eller hjemmet. Du vil nemlig kunne finde præcis de kopper, du kunne have brug for hos Papkrus.dk.

Stort udvalg af engangskrus

Det kan komme som en overraskelse, hvis du ikke har sat dig ind i tingene, men engangskrus kommer faktisk i stor variation. Et papkrus er ikke bare et papkrus.

Du kan få Single Wall kopper, Ripple Wrap papkrus, Double Wall kopper, plastikkopper, bionedbrydelige kopper og alt derimellem, og du kan også få farvede papkrus.

Engangskrusene kommer i forskellige størrelser, så du helt sikkert kan finde den rette model hos Papkrus.dk.

Hvad med et bionedbrydeligt engangskrus?

Hvis du skal bruge et bionedbrydeligt engangskrus, så er Papkrus.dk stedet at handle. De har et kæmpestort udvalg indenfor netop denne kategori, hvor en stor del af deres bionedbrydelige engangskopper er lavet af 100 % plantemateriale.

Du kan få bionedbrydelige krus i Double Wall-udgave, eller du kan få dem i Single Wall. De har også modeller, der er Svanemærket. Se hele udvalget på Papkrus.dk, og find en engangskop, der passer til dine særlige behov.

Double Wall og Ripple Wrap papkrus er perfekte til den varme kaffe

Når det kommer til engangskrus, så er Ripple Wrap papkrus og Double Wall kopper allerede blevet nævnt et par gange. Hvis du ikke kender til modellerne, så kan du læse videre i dette afsnit.

Double Wall og Ripple Wall papkrusene både holder på varmen, men sørger også for, at du ikke brænder dine fingre, når du holder om kruset. De har en mere isolerende og beskyttende konstruktion. Derfor er disse modeller perfekte som to-go kop til cafeer og restauranter, der serverer kaffe, te eller andre varme drikke, som kunderne skal have med på farten.

Køb dine engangskrus hos Papkrus.dk

Hvis du skal bruge kopper, så køb dine engangskrus hos Papkrus.dk. Hos virksomheden finder du et stort udvalg af forskellige modeller, så du kan være dækket godt ind.

Papkrus.dk har gode priser på deres produkter, og de har et stort udvalg af bionedbrydelige modeller, så du også kan følge med tidens udvikling. Se hele udvalget på webshoppen Papkrus.dk.