Opnå et yngre udtryk

Med årene er det en helt naturlig proces at ens hud, overalt på kroppen, begynder at ændre sig.

Rynkerne begynder så småt at komme frem i lyset, og huden bliver mere slap.
Alting begynder at sidde anderledes med alderen, og du føler måske frustration over at din krop er i forandring.

Det er der mulighed for at gøre noget ved. Én af mulighederne er hyaluronsyre som kan være med til at udglatte de fine linjer, som man skulle have udviklet sig igennem årene, og derigennem opnå et yngre udtryk.

Du kan få meget mere information om hyaluronsyre, som på daglig tale også kaldes fillers, hvis du læser med videre.

Fillers som Anti-age

Du har sikkert været igennem diverse ansigt cremer og serummer, som i alt sin pragt også kan gøre en stor forskel for mange og deres hud. Men somme tider er det ikke nok.

Fillers kan meget mere end at udglatte fine linjer.

Fine linjer er et overordnet begreb for de rynker, der kan komme i forbindelse med alderen. De kan forekomme flere steder i ansigtet og her kan fillers være med til at spænde huden op, sådan at du både kan se og mærke en betydelig forskel. Disse fine linjer kan fx være i og omkring dine læber, de kan være på din hals, de kan være i ansigtet omkring kinderne og panden, de kan sågar være på hænderne.

Udover at gøre huden spændstig og glat igen, så giver fillers i samme ombæring fugt til huden i det område hvor hyaluronsyre bliver injiceret.

Hyaluronsyre er et naturligt stof, som findes i kroppen. Det injiceres med en nål og synes som en klar gelé.
Det naturlige stof skaber en sikker, fin og diskret volumen samtidig med, at man får en naturlig glød og kommer til at se mere frisk ud.

Fillers som touchup-pen

Som en yngre person, og hvor tyngdekraften endnu ikke har taget helt fat, er det også muligt at benytte fillers som en form for touchup-pen.

Har du nogle områder du er ked af, dette kunne for eksempel være bump på næsen eller vil du gerne have mere markeret kindben og fyldige kinder, så kan fillers også give et flot og enkelt resultat.

Fillers kan også hjælpe dig hvis du har nedadvendte mundvige. Det kan sågar også give dig mere markante, fyldige og æstetiske læber.

Kontakt en professionel klinik for at få mere information om den rigtige fremgangsmåde for dig og dit ydre og husk at undersøge risici grundigt, så du er sikker på, at det er det rigtige for dig.