Oplevelser I Frederiksbjerg

Leder du efter interessante aktiviteter og oplevelser i Frederiksberg? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi har udvalgt nogle oplevelser i Frederikbjerg, som er det hele værd.

Du kender sikkert allerede til Frederiksberg Have og Frederiksberg Centret, men hvad skal du ellers opleve når turen går til Frederiksbjerg? Lige her kan du få nogle idéer til en god dag i Frederiksberg. Omend du udforsker byen som beboer eller du rent faktisk kommer udefra som turist, så har Frederiksberg en hel masse at byde på.

Engang var byen, Frederiksberg, en lille landsby langt fra Alfarvej. I dag er Frederiksberg kommunen den kommune med den største befolkningstæthed, en bydel og et minisamfund, der aldrig overgiver sig, selvom mange ville ønske det. Byen er og bliver sin egen, Både som by, som idé og som en del af København.

Her er nogle af de mange oplevelser i Frederiksberg:

Middag på Frederiksberg

Der er rigeligt med lækre madsteder på Frederiksberg til enhver pengepung. Her er tre forskellige steder, som er besøget værd.

Sans Souci – tilbyder fransk forkælelse, der rammer smagssansen på en unik måde. Menuen er fyldt med klassiske bistroretter til dig, der vil have en lidt mere speciel spiseoplevelse.

En af de små haver – I de små haver på Pilestræde er der ofte livemusik, og maden er klassisk dansk. Der er god mulighed for at sidde udendørs i godt selskab og hyggelige omgivelser.

San Marco Junior – En yderst lækker café og brasserie med et tvist af det italienske. Menuen byder på noget for alle, så selv din kræsne ven eller veninde kan spise med. På San Marco Junior kan du også nyde en lækker brunch.

Andre oplevelser i Frederiksberg:

– Rundvisning på Frederiksberg Slot
– Den Grønne sti
– Damsøbadet
– KUBE
– Nordisk Film Biografer Falkoner
– Karin Olesen Galleri
– Teatret ved Sorte Hest
– Børnemuseet
– Møstings hus