Oplevelser for hele familien i Ugelbølle

1. juli 2022

Sponseret indlæg

Ugelbølle er en hyggelig by, der ligger i smukke Syddjurs Kommune. Byen har en hyggelig atmosfære og er omgivet af smuk natur. Ugelbølle byder på mange gode oplevelser for hele familien, og her er nogle af de bedste.

Besøg Ugelbølle Museum

Ugelbølle Museum ligger i hjertet af byen, og her kan I lære om byens spændende historie. Museet byder på mange spændende udstillinger, og I kan også tage en tur rundt i den gamle bydel. På museet er der også en hyggelig café, hvor I kan få en kop kaffe og en bolle.

Gå en tur i Ugelbølle Skov

Ugelbølle Skov ligger lige udenfor byen, og her kan I gå en hyggelig tur i den smukke natur. I skoven er der også en legeplads, hvor børnene kan boltre sig. Ugelbølle strand ligger kun 5 minutters kørsel fra byen, og her kan I nyde en dejlig dag ved Kattegat. Stranden byder på en dejlig badebro, hvor I kan bade, og der er også en hyggelig café, hvor I kan få en forfriskning. I Ugelbølle er der masser af hyggelige oplevelser for hele familien. Se mere her for at finde flere spændende artikler om Ugelbølle.

Hvor ligger byen?

Ugelbølle ligger i Syddjurs Kommune, og byen er en del af Djursland. Byens historie går helt tilbage til 1300-tallet, og i dag har byen knap 800 indbyggere. Det er en by, der er kendt på sit noget sære navn, og der er nok mange danskere, der har hørt om Ugelbølle.

Tag på stranden

Planlægger du at besøge byen om sommeren, så er der jo rig mulighed for en tur på stranden. Der er masser af fine strande rundt omkring på Djursland, og der er derfor mange muligheder for en dejlig dag ved Kattegat. I kan ligeledes tage et smut forbi Kalø Slotsruin, som ligger ved Kalø Vig, og se det smukke vartegn.

Andre artikler

Møller & Mammen har en udendørs dørstopper

Møller & Mammen har en udendørs dørstopper

En god isenkræmmer har altid produkter i høj kvalitet, og netop dét kan du forvente fra Møller & Mammen. De har et bredt udvalg af forskellige produkter, der kan være nyttige og som kan give lidt ekstra pynt. Mangler du en dørhammer eller dørstopper udendørs, så...

Seiko ure er garanti for japansk kvalitet

Seiko ure er garanti for japansk kvalitet

Seiko er et japansk urfirma med en historie, der går helt tilbage til 1877. Seiko producerer ure af alle typer, fra klassiske designs til sporty stilarter. Seiko er kendt for sit kvalitetshåndværk, og deres ure vil helt sikkert imponere. Uanset om du er på udkig efter...

Thai krydderier fås hos HEDEBOGAARD A/S

Thai krydderier fås hos HEDEBOGAARD A/S

Uanset om du gerne vil shoppe krydderi til marinering af kød, thai krydderier eller en anden type krydderier, er HEDEBOGAARD A/S et godt sted at starte med at kigge. HEDEBOGAARD A/S har lækre thai krydderier Thai krydderier er kendt for deres intense smag, der kan...