Ønsker du at forkæle dine medarbejder?

Hos mange virksomheder har medarbejderne været ekstra fleksible og løbet ekstra stærkt i perioder under Coronakrisen, da det for alle har været en helt ny situation at stå i. Dette gælder især for de små og mellemstore virksomheder, som ikke på samme måde nødvendigvis har en kæmpe kapital buffer, hvis der skulle komme krise i virksomheden. Her er man ekstra afhængige af ens medarbejder, både når det kommer til fleksibilitet og ekstra arbejde. Det har været de vildeste 2 år med Corona til bords, og det har resulteret i mange kreative løsninger og forandringer for at sikre omsætning hos mange virksomheder, og som bekendt så er de fleste mennesker faktisk ikke særlig god til forandringer.

Invitere alle til teambuilding dag

Man skal huske at rose sine medarbejder for deres ekstra indsats, så de ved, at det ikke er gået ubemærket hen. Udover ros, kunne det også være en idé, at vise din taknemlighed ved at invitere alle medarbejderne på en teambuilding dag, hvor fokus er på at have det sjovt sammen, grine sammen, komme tættere på hinanden og samarbejde fremfor at nå deadlines. Det skaber uden tvivl en god atmosfære på kontoret bagefter, da teambuilding forhåbentlig får folk tættere sammen og gør kollegaskabet endnu stærkere.

Hvad skal du planlægge?

Hvis man i forvejen har en stram arbejdskalender, kan det godt ske, at planlægningen af en teambuilding dag er noget, som bliver udskudt, da tiden bare ikke er til det, og det er synd. Derfor findes der forskellige eventbureauer, som lever for at give dine medarbejder den bedste teambuilding dag. Der er selvfølgelig den kendte teambuilding dag, som byder på udendørs konkurrencer på en forhindringsbane, hvor I skal komme i mål sammen som hold, men der findes også mange andre former for teambuilding, som ikke indeholder sport eller fysiske aktivitet. Det kunne for eksempel være escape room.