Ny til at drive virksomhed? Her er din guide til at lave fakturaer

30. november 2021

Sponseret indlæg

Der er mange nye ting at skulle sætte sig ind i, hvis man er ny til drift og vedligeholdelse af egen virksomhed. Heldigvis findes der gode ressourcer online, der kan fungere som en god hjælp til at komme godt fra start. Begynd for eksempel med denne korte guide, hvis du vil mestre kunsten at lave korrekt faktureringer.

Sådan laver du en faktura

Ikke alle fakturaer en naturligvis ens, men der findes en række elementer, som typisk skal indgå. Er du i tvivl om, hvor du skal starte, er dette en glimrende indgangsvinkel at gribe fakturaskrivningen an fra. Her finder du således de gængse indholdspunkter i en faktura:

En faktura skal indeholde alle de praktiske oplysninger, du kan komme i tanke om. En faktura bør for eksempel have et konkret nummer samt CVR-nummer på din virksomhed. Hertil kommer data, navn og adresse på virksomheden samt køberen. Antal og pris på ydelsen der er leveret samt dato for dette er også helt essentielt. Slutteligt skal du huske at inkludere momsgrundlaget samt eventuelle rabatter.

Det hele er lidt lettere med en god skabelon

Selvom der findes gode guides og ressourcer til at finde frem til det påkrævede indhold i en faktura, er det ofte nemmere at komme i gang ved at gøre brug af en skabelon. Du kan for eksempel finde en gratis faktura skabelon online. Du kan også med fordel investere i et regnskabsprogram som Dinero, der kan gøre processen lettere for dig.

Med en gratis faktura skabelon er det nemt og enkelt at få det hele til at leve op til krav og regler. Samtidigt er du sikker på, at designet er professionelt og letlæseligt. Helt simpelt plotter du bare dine konkret tal og oplysninger ind, hvor de passer, og så står du lynhurtigt med en udsendings klar faktura.

Sværere behøver det ikke at være, hvad end du giver dig i kast med at lave en faktura fra bunden eller med skabelon.

Andre artikler

Smarte intelligente gardinløsninger – Alt du skal vide

Smarte intelligente gardinløsninger – Alt du skal vide

Hvad er fordelene ved intelligente gardinløsninger? Intelligente gardinløsninger er et godt valg for dem, der ønsker at skabe et behageligt miljø på kontoret. Disse løsninger giver dig mulighed for at styre lyset og temperaturen, så du kan skabe den perfekte...

Find alt du behøver til soveværelset i en sex shop

Find alt du behøver til soveværelset i en sex shop

I en sex shop i Danmark kan du finde alt, hvad du har brug for til at slippe dine fantasier løs og udforske dine seksuelle lyster. Fra vibratorer og dildoer til bondageudstyr og glidecreme - disse voksenbutikker har det hele. Med kyndigt personale til rådighed til at...

Derfor burde alle investere i cashmere strik

Kashmirstrik er et af de mest luksuriøse og eftertragtede materialer til modebrug. Kashmiruld, som kommer fra kashmirgeder, har længe været værdsat for sin usædvanligt bløde tekstur og varme. Det gør cashmere strik til et godt valg til koldt vejr eller når som helst...