Nachtmann Noblesse – drinksglas med luksus loungestemning

Mangler du nogle nye drinksglas, som kan bruges til enhver lækker drink? Leder du efter høj kvalitet og luksus design? Så bør du tage et kig på glas fra Nachtmann Noblesse.

Nachtmann Noblesse specialiserer sig i krystalglas med facetslibninger – og det er lige præcis, hvad du får med disse glas. Glassene har et klassisk facetslebet udtryk, som er utrolig moderne og fashionabelt lige nu. Er du til et retro udtryk, så kan du med stor fordel drikke diverse spiritus af disse flotte glas sammen med venner og familie.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af glas fra Nachtmann Noblesse.

De helt rigtige herreglas til whiskey

Det flotte design frembringer også billeder af universet fra en spionthriller eller James Bond film, hver gang du bruger dem. Glassene findes nemlig både som highball longdrinkglas og et lavstammet tumblerglas, også kaldet old fashioned-glas. Disse passer perfekt til herreværelset med en chesterfieldsofa, housecoat, pibe og hjemmesko eller blot en god bog i sofaen i stuen. Her kan du læne dig godt tilbage med en lækker whiskey on the rocks og nyde tilværelsen. Fælles for de forskellige designs er ønsket om at opnå den bedste drikkeoplevelse. Dette er en individuel oplevelse, men du kan altså med garanti afprøve diverse drinksopskrifter og præsentere dem på en elegant og eksklusiv måde med Nachtmann Noblesse glas.

Nachtmann Noblesse glas – kvalitet i topklasse

Udover at være utrolig stilfulde, så er disse glas også kendt for deres holdbarhed og brugervenlighed. Til trods for det meget gennemsigtige, klare og strålende krystalglas, så er de altså ikke til at slå i stykker. Nachtmann Noblesse glas er utrolig slidstærke, opvaskemaskinesikre og brudstærke. Efter rigtig mange tests er disse glas blevet certificeret som “ekstremt opvaskemaskinesikre”. Testen viste nemlig, at man ikke fandt ridser, markeringer, tab af glans, tågeslør, forandringer i farve eller ophobning af vandkemikalier og rester. Du kan altså sagtens smide disse glas i opvaskemaskinen efter brug uden at bekymre dig om at skulle ud og have nye. Fyld glassene op med jeres yndlingsdrikke og slip for besværet ved besværlig rengøring.