N a 2

Masser af oplevelser og muligheder for hele familien i Greve 

Dansk natur er noget af det smukkeste i verden, og hvis du søger efter oplevelser i Danmark, Greve er et oplagt sted at besøge. Der er 90 kilometer stier rundt om kommunen, så der er gode muligheder for vandre- og cykelture. Oplev den smukke kystlinje med bade-, fiske-, sejle- og dykkermuligheder. Hedeland Naturpark er et rekreativt naturområde, der byder på masser af aktiviteter for børn og voksne. København ligger kun 20 minutters kørsel fra Greve, så der er gode muligheder for at udforske byen også. Oplev alt hvad hovedstaden har at tilbyde af spisesteder, butikker, seværdigheder og meget mere. Greve er et dejligt sted at besøge året rundt. Så se her og tag familien med til en kanon tur og besøg Greve.

Greve er også en by for de Historieinteresserede

Historieinteresserede kan blandt andet besøge Mosede Fort, der fortæller om Danmark under 1. verdenskrig eller besøge det kulturhistoriske Greve Museum i Greve Landsby. Eller hvad med at få en på opleveren i teater- og musikhuset Portalen. Greves historie går tilbage til middelalderen, hvor byen var et vikingested. I dag kan du besøge områderne og se de mange tilbage stående ting som er historiske.

Rig mulighed for at aktivitet og shopping i Greve

Der er rig mulighed for at shoppe i Greves mange butikker. Greve Centret byder på over 60 specialforretninger og storcenteret Nordby Shopping Center ligger blot 5 minutters kørsel fra centrum. Du kan finde alt hvad du behøver, lige fra tøj, sko, bøger til møbler og elektronik. Er du en vandhund, og har du lyst til at besøge noget lidt mere aktivt mens du befinder dig i Greve. Så har du rig mulighed for at enten tag ned til søerne. Derudover har Greve også deres egen svømmehal hvor du og familien kan få en masse sjov og tid til at gå stærkt.