Løsningen ved akut behov for en erfaren professionel i virksomheden

24. februar 2022

Sponseret indlæg

Der kan være mange grunde til, at man har brug for en erfaren sparringspartner, ledelse, kollega, eller problemløser til sit firma for en tidsperiode. Måske du sidder i et familiefirma, hvor du har mistet noget fodfæste og ikke kan konkurrere på det niveau, som du egentligt er i stand til. Det kan også være, at der i dit firma er langtidssygemelding i ledelsen og det tærer på alle, at kræfterne er spredt ud til færre. 

Hvad end det handler om en professionel business controller, økonomiansvarlig, eller regnskabsassistent. Så er der et sted, hvor man kan finde lige netop den ekspertise man har brug for lige nu og her. 

Virksomheder står ofte foran to muligheder

Ofte står virksomheder foran ledelsesproblemer, hvor der egentligt kun findes to mulige løsninger. Man kan selv forsøge at finde frem til en erfaren kandidat på jobmarkedet og ansætte en person til en permanent stilling. 

Men det er ikke altid noget, som man har overskud, behov for, eller økonomi til i den situation man står i. Især, hvis den nye ansatte viser sig ikke at komme med de løsninger, som man har håbet på for firmaet. 

Den bedste mulighed for at finde det perfekte match

Den anden mulige løsning er, at man kontakter firmaer, der har et bredt sortiment af stærke ledelses profiler, som man kan få ind i sit firma på en midlertidig basis. I Danmark har firmaer som Resources alt fra business controller og anden interim management klar til et væld af midlertidige succes løsninger til firmaer, hvilket betyder, at man kan spare tid og penge på at finde en nyansat til sit firma og alt hvad det indebærer.

Det, at man har en kyndig nu-og-her løsning til sit firma i form af et samarbejde med rekrutteringsfirmaer eller konsulenthuse, betyder, at man med det samme får en erfaren professionel ind under firmaets fire vægge – en person, som er der i det tidsrum, som man har behov for, og en person, som kan gå i gang med at løse opgaven med det samme. 

Sådan finder firmaer succes i ansættelsen

Der er en grund til, at konsulenthuse som Resources vokser drastisk i popularitet og efterspørgsel. Der spares en gevaldig hovedpine, både tidsmæssigt og økonomisk, for firmaer, når de har en professionel to-go-to, hvor de hurtigt kan finde den erfaring og ekspertise de har brug for at trække på til et problem de står med lige nu og her – uden at det behøver, at være en større omvæltning for firmaet i form af langtidsansættelse. Interim managenemt er det nye sort, for ikke alle har tid eller behov for, at finde en langtidsansat til alle virksomhedens problemstillinger. 

Andre artikler

Find en juledug og juleserviet hos Langkilde & Søn

Find en juledug og juleserviet hos Langkilde & Søn

Til jul vil de fleste gerne have et pænt opdækket bord, flot pynt og lækker mad. Langkilde & Søn kan hjælpe med pynt, da de kan tilbyde utroligt flotte duge og servietter. Du kan finde en juledug og juleserviet fra Nordic Way of Celebration, der er utroligt flotte...

Et smartere liv med Apple AirTag fra Av-Cables.dk

Et smartere liv med Apple AirTag fra Av-Cables.dk

Av-Cables.dk er hjemmesiden, der ligger inde med alt det, du mangler eller ønsker dig af elektronik. Du kan finde alt fra de mest simple produkter, såsom kabler og opladere, til de mere avancerede og innovative, såsom Bluetooth-høretelefoner og Apple AirTags m.m. På...

En badeoplevelse man ikke vil være foruden

En badeoplevelse man ikke vil være foruden

Står du overfor et større renoveringsprojekt, eller er du i gang med at bygge et nyt hus. Lige meget hvad det er for et projekt, er der mange detaljer, som man skal igennem. Derudover står man også overfor et valg af møbler, døre, køkken og så videre. Der er mange...