Kvalitets vin til dit behov

Vin er en alkoholholdig drik fremstillet af druer, der er gæret uden tilsætning af sukker, syrer, enzymer, vand eller andre næringsstoffer. Vin er et naturligt, sundt produkt, der ikke indeholder konserveringsmidler eller tilsatte sulfitter. Vin har i århundreder været brugt som et medicinsk tonikum og har endda været anset for at have sundhedsmæssige fordele. Vin er en kompleks drik med mange forskellige smags- og aromastoffer. Vin fremstilles af druer af alle forskellige farver, herunder hvidvin, rødvin og rosévin. Vinens farve kommer fra druens skal. Hvidvin fremstilles af grønne eller gule druer med klar saft. Rødvin er lavet af røde eller sorte druer med mørkfarvet saft. De har et meget bredt udvalg af vine i deres butik, lige fra traditionelle rød- og hvidvine til mousserende, økologiske dessertvine. De udvider hele tiden deres udvalg for at give deres kunder den bedst mulige oplevelse. Ud over vin sælger de også spiritus, øl, specialøl, chokolade og andre lækkerier.

Stort udvalg af kvalitets vin til dit behov

Leder du efter vin til spotpriser? Så kig ikke længere end til Supervin.dk! De sælger altid til en lav pris – både de vine, der i forvejen er billige, og de vine, der ligger i den dyre ende. På den måde kan du også få råd til eksklusive vine og champagner. De har for eksempel et stort udvalg af rødvine og vine på zinfandel-druen eller den berømte franske Dom Perignon Champagne. Du kan købe disse til en langt mere favorabel pris end i de sædvanlige vinbutikker, som tager højere tillæg. De har også et stort udvalg af alkoholfrie vine til meget konkurrencedygtige priser.

Køb dit næste vin online

Jyllands største specialforhandler, SUPERVIN, tilbyder et omfattende udvalg af vin, spiritus og delikatesser. Med et butiksareal på mere end 700 m2 og en vinkælder på 1000 m2 er SUPERVIN din one-stop-shop til alle dine vinbehov. Ud over deres detailbutik tilbyder de også BtB-tjenester i form af vingaver, gavekurve og rabataftaler på kvalitetsvine til virksomheder. Deres vigtigste samarbejdspartner er deres ekspansive søsterselskab Novin, som importerer vin og sælger den i engros. Med deres store og indflydelsesrige internationale netværk af leverandører og producenter er de i stand til at give deres kunder det bedste udvalg af vine fra hele verden.