Kvalitets foder fra Cr Foderservice

Er du på udkig efter en billig og nem måde at sikre, at foderet til dine dyr altid er i top? Så skal du læse med her.

God kvalitetsfoder er svært at finde, og det kan være svært at vide, hvad der præcist er blandet i. Derfor er der mange, der ønsker en løsning, hvor de kan have mere kontrol over deres blanding af foder. Det har CR Foderservice fundet frem til.

De blander nemlig dit foder hjemme hos dig med dit eget korn. Det gør de med deres mobile blandingsanlæg. På den måde er du altid sikker på, at foderet til dine dyr altid er så god kvalitet, som dine egne produkter er. Det giver sikkerhed for dig, og det giver sikkerhed for dine dyr.

  1. Foderservice er løsningen til dig, der ønsker dit eget kvalitetsfoder til dine dyr hver gang.

CR Foderservice har økologisk foder

CR Foderservice kan blande økologisk foder. Det betyder, at de siden 2011 har fået godkendt deres proces til økologiske formål. Dermed kan du som økologisk landmand vide dig sikker, når du bestiller din foderservice hos dem.

Mobile blandingsanlæg med dit korn

Måden, de blander dit foder på, er ved at komme hjem til dig med deres mobile blandingsanlæg. På den måde bliver foderet blandet på din adresse, og de bruger naturligvis dit eget korn til foderet. Deres system kan fortælle dem, hvordan din fodersammensætning skal være, og derfor er der ikke noget, du behøver at gøre yderligere. De står for, at blandingen og dit foder er i top.

Du sparer penge og transportomkostninger

Du sparer derfor penge på dit eget blandingssystem. Du sparer arbejdsprocessen, så du kan fokusere på andre vigtige dele af dit landbrug. Derudover behøver du ikke bekymre dig om at transportere dit korn til et anlæg, og derved sparer du også transportomkostningerne. Tid er penge, og når du kan bruge din eller dine ansattes tid på andre vigtige gøremål end blanding og transport, så kan det næsten ikke blive bedre.

Kontakt CR Foderservice for mere information

Kontakt CR Foderservice for at få mere information om deres proces. Om virksomheden generelt, så blev CR Foderservice startet for at skabe en bedre løsning til foder for landmændene. Grundlæggeren af CR Foderservice, Niels Frost Rasmussen, har solid erfaring på området, da han er 3. generation af den familieejede foderstofvirksomhed Carl Rasmussen, Gamby. Læs mere om CR Foderservice her.