Kreative idéer til gaveindpakning

Synes du, det er ved at være lidt kedeligt at pakke gaver ind på samme måde år efter år? Hvis du mangler et kreativt lille pust, så læs med her og få inspiration til, hvordan gaveindpakningen måske kunne tage sig ud fremover. Nøglen er lidt ekstra omtanke.

Et par fine ord

Når man skal modtage en gave, er det sjælendt det vigtigste, hvordan indpakningen ser ud rent visuelt. Det vigtigste er intentionen bag gaven. Gaven kan have været pakket ind i butikken eller lynhurtigt derhjemme uden meget tanke bag, og selvom den måske er flot, så er der ikke noget, der varmer, som at mærke et andet menneske har lagt mening og tid i en gave.

Dette kan du gøre ved at skrive et par fine ord til. Du kan enten skrive et helt kort, fx til hvis det er en fødselsdagsgave. Men til andre begivenheder, hvor du måske finder et helt kort lige i overkanten, kan du tilføje et manillamærke med et par ord på. Det kan være en tak, et citat fra en film eller et par poetiske ord. Det viser at du har tænkt på personen, da du gjorde gaven klar, og manillamærker er hverken svære eller dyre at få fat i. Hvis du er ekstra kreativ, kan du lave en sød lille tegning på enten kortet eller manillamærket. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne!

Pynt fra naturen

Når du selv pakker gaven ind, kan det være en fin idé at tilføje noget, som gør den ekstra personlig. En lille ting fra haven ville være perfekt, måske en frisk blomst eller en fin kvist. Det kan også være tørrede blomster, hvis du ved, at der går et stykke tid, inden gaven skal pakkes op. Noget fra naturen tilføjer et ekstra sanseligt element til indpakningen og ser derudover bare rigtig fint ud.