Kosmetik gravid – vælg de rigtige produkter

Er du gravid? Ønsker du at bruge kosmetik produkter, som egner sig til gravide og ikke indeholder parfume eller andre skadelige stoffer? Så bør du tage et kig på udvalget af kosmetik gravid.

Som gravid skal du også kunne bruge kosmetik, men du bør altid tænke over, hvad du bruger på din krop. Nogle produkter kan nemlig indeholde stoffer, som kan være skadelige for dig og dit ufødte barn. Netop derfor findes der en kategori med kosmetik gravid, hvor du kan være sikker på at finde produkter, som du trygt kan bruge i dit ansigt. Uanset om du er på udkig efter en mascara, makeupfjerner, ansigtsmaske eller noget helt andet.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af kosmetik gravid.

Masser af forskellige produkter af kosmetik gravid

De fleste kvinder bruger mascara til hverdag. Dette kan du også sagtens gøre, selvom du er gravid. Du kan nemlig vælge en mascara, som er anbefalet af Asthma Allergy Nordic og parfumefri. Denne mascara kan roligt bruges af gravide og ammende, som ønsker tryghed i sine kosmetiske produkter. Derudover finder du også makeupfjerner til at fjerne mascaraen, som også er allergivenlig og parfumefri. Disse produkter egner sig altså særligt godt til kvinder, der kan være sarte og nervøse for at de produkter, de bruger, er gode for huden. Kosmetik gravid er altså for alle, der ønsker at passe godt på sig selv.

Lavinde – et prisvindende brand til gravide

Lavinde producerer kosmetiske produkter, som er allergivenlige og derfor egner sig perfekt til gravide og ammende. Derudover giver den prisvindende mascara yderst voluminøse vipper og skaber et smukt look. Macaraen fra Lavinde indeholder også et nærende serum, som hjælper dine vipper med at gro hurtigere ved at tilføje den ekstra næring, som dine vipper har brug for. Denne styrker altså vipperne, og derfor kan du med god grund bruge den, selv når du ikke længere er gravid. Du kan også prøve ansigtsmasker fra dette brand, som giver din hud et øjeblikkeligt fugtboost. Alt dette kosmetik gravid kan du med god samvittighed forkæle dig selv med både før, under og efter din graviditet.