Konkylie – måske det mest eftertragtede stel

Et af de mest specielle, og endda også eftertragtede, stel fra Royal Copenhagen er konkylie stellet. Royal Copenhagen konkylie stel er nemlig designet af Arje Griegst, som er en utrolig kendt guldsmed. Han blev blandt andet kendt for at lave værker, der var utraditionelle og i organiske former, og det må man også sige er noget af det, der kendetegner konkylie stellet fra Royal Copenhagen. Royal Copenhagen konkylie stel er et kaffe- og spisestel, som du kan bruge til at skabe den mest unikke borddækning of all time. Det er nemlig et helt specielt stel, og har du allerede set det in action, så kan du helt sikker nikke genkendende til det. Det er ikke et stel ligesom alle andre, og det er slet ikke et stel ligesom alle andre stel fra samme brand. Det skiller sig ud til en helt særlig måde, og derfor er Royal Copenhagen konkylie stel også perfekt for dig, der ønsker at skille dig ud fra mængden. Udvalget spænder bredt online, og lige her finder du det eftertragtede Royal Copenhagen konkylie stel.

 

Lav en unik borddækning med Royal Copenhagen konkylie stel

Royal Copenhagen Konkylie stel blev for første gang produceret i år 1978, og det gik ud af produktion igen i 1990’erne. Ikke fordi, det ikke var populært – for det er det stadig den dag i dag. Faktisk er det nok ét af de mest eftertragtede stel fra Royal Copenhagen. Stellet kommer i flere forskellige udgaver, hvorfor du kan få det i både rosa og hvid. Det hvide er klart det mest tidløse, du kan få fingrene i, men skal din borddækning være ekstra speciel, kan du overveje at købe stellet i den fine rosa farve.

 

Køb antikt Royal Copenhagen konkylie stel online

Der er efterhånden ikke så mange steder tilbage, hvor du kan købe Royal Copenhagen konkylie stel. Ikke mindst, fordi det er gået ud af produktion. Den dag i dag kan det altså kun købes antikt, og det kan du blandt andet, hvis du følger linket øverst i artiklen. Her er alt stellet brugt og helt antikt, og det er derfor også helt unikt. Find alle dine favoritter indenfor serien allerede i dag, og bliv klar til at dække det smukkeste bord til alle dine gæster.