Kom tættere på naturen i Rebild Bakker

30. april 2022

Sponseret indlæg

Rebild Bakker er en af Danmarks største turistattraktioner med mere end 400.000 årligt besøgende. Og det er der en god grund til. Rebild Bakker er nemlig et yderst smukt område, hvor der er rig mulighed for mange spændende naturoplevelser.

Danmark er kendt for sine skiftende årstider, som får vores natur til at se vidt forskellig ud. Og det er i sandhed noget, man kan opleve i Rebild Bakker. Her kan man om foråret nyde områdets lysegrønne farver, mens man om vinteren kan se det smukke landskab prydet i sne.

Meget mere end bakker

Rebild Bakker er meget mere end bare bakker. I Rebild Bakker kan du året rundt opleve storslået natur. Området byder, foruden naturligvis bakker, på søer, kilder, åer og meget mere. Området er oplagt til en vandretur i naturen, en cykeltur eller andre udendørs aktiviteter.

Det er muligt at få en guide tur i området, hvis man ønsker det, men man er også meget velkommen til at gå på opdagelse i den smukke natur på egen hånd. Et oplagt valg er at gå Rebild Bakker-ruten, hvor du vil komme forbi et væld af smukke og spændende steder, bl.a. Ravnkilden, Lars Kjærs hus, Troldeskoven og meget mere.

Hvis man har lyst, er det også muligt at overnatte i området, da der flere steder er fri teltning. Vær dog altid opmærksom på hvilken regler der gælder for overnatning.

Arrangementer og begivenheder i Rebild Bakker

Der afholdes løbende forskellige arrangementer og begivenheder i Rebild Bakker, fx koncerter, operaer, julemarked og meget mere. Alt sammen under åben himmel og med flot natur som kulisse. Tag derfor madpakken med og nyd en dejlig forestilling i flotte omgivelser.

Du kan også opleve Rebildfesten, som har været en tradition siden 1912. Festen finder sted hvert år den 4. juli, hvor tusindvis af mennesker samles.

Andre artikler

Hovedbeklædning hjælper kræftramte kvinder, som mister håret

Hovedbeklædning hjælper kræftramte kvinder, som mister håret

Det er ganske almindeligt at opleve hårtab i forbindelse med kemobehandling. Derfor vælger mange kræftramte kvinder at bruge hovedbeklædning som for eksempel en turban eller et tørklæde, når håret begynder at falde af. Hovedbeklædning til kræftramte kvinder er en god...

Guide til korrekt montering af solceller

Guide til korrekt montering af solceller

Solceller er en effektiv og bæredygtig måde at producere elektricitet på. For at opnå den største fordel af dit solcelleanlæg, er det vigtigt at montere det korrekt. Dette er en kritisk fase i processen, da fejlagtig montering kan føre til lavere ydeevne og kortere...

Bæredygtigt træningstøj er mere end blot en trend

Bæredygtigt træningstøj er mere end blot en trend

Bæredygtighed og miljøvenlighed har i de seneste år fået stigende fokus og opmærksomhed fra både forbrugere og producenter. Behovet for at tage ansvar for vores planet og sikre en bæredygtig fremtid er mere presserende end nogensinde før. Og den gode nyhed er, at...