Kom tættere på naturen i Rebild Bakker

30. april 2022

Sponseret indlæg

Rebild Bakker er en af Danmarks største turistattraktioner med mere end 400.000 årligt besøgende. Og det er der en god grund til. Rebild Bakker er nemlig et yderst smukt område, hvor der er rig mulighed for mange spændende naturoplevelser.

Danmark er kendt for sine skiftende årstider, som får vores natur til at se vidt forskellig ud. Og det er i sandhed noget, man kan opleve i Rebild Bakker. Her kan man om foråret nyde områdets lysegrønne farver, mens man om vinteren kan se det smukke landskab prydet i sne.

Meget mere end bakker

Rebild Bakker er meget mere end bare bakker. I Rebild Bakker kan du året rundt opleve storslået natur. Området byder, foruden naturligvis bakker, på søer, kilder, åer og meget mere. Området er oplagt til en vandretur i naturen, en cykeltur eller andre udendørs aktiviteter.

Det er muligt at få en guide tur i området, hvis man ønsker det, men man er også meget velkommen til at gå på opdagelse i den smukke natur på egen hånd. Et oplagt valg er at gå Rebild Bakker-ruten, hvor du vil komme forbi et væld af smukke og spændende steder, bl.a. Ravnkilden, Lars Kjærs hus, Troldeskoven og meget mere.

Hvis man har lyst, er det også muligt at overnatte i området, da der flere steder er fri teltning. Vær dog altid opmærksom på hvilken regler der gælder for overnatning.

Arrangementer og begivenheder i Rebild Bakker

Der afholdes løbende forskellige arrangementer og begivenheder i Rebild Bakker, fx koncerter, operaer, julemarked og meget mere. Alt sammen under åben himmel og med flot natur som kulisse. Tag derfor madpakken med og nyd en dejlig forestilling i flotte omgivelser.

Du kan også opleve Rebildfesten, som har været en tradition siden 1912. Festen finder sted hvert år den 4. juli, hvor tusindvis af mennesker samles.

Andre artikler

Du kan også bruge spisestole til andet end ved dit spisebord

Du kan også bruge spisestole til andet end ved dit spisebord

Mange tænker automatisk på, at spisestole kun hører til ved et spisebord, og jo vidst gør de også det, men de kan også bruges til meget andet. Spisebordsstole hører nemlig ikke kun til ved et spisebord. Spisebordsstole kommer i dag i mange forskellige former, farver...

Sådan vælger du den rette industrivaskemaskine

Sådan vælger du den rette industrivaskemaskine

Måske arbejder du i restaurationsbranchen og kender til, at der er mange forklæder, viskestykker og lignende, som skal vaskes dagligt. På den anden side kan det også være, at du er frisør og har rigtig mange håndklæder, der i løbet af dagen skal have en tur i...

3 idéer til nyt badeværelse

3 idéer til nyt badeværelse

Trænger dit badeværelse til en frisk ny indretning eller en decideret renovering? Eller er du midt i et nybyggeri og er nået til at planlægge, hvordan badeværelset skal tage sig ud? Hvis du mangler lidt inspiration, så læs med her og få tre forskellige idéer til...