Kom tættere på naturen i Rebild Bakker

30. april 2022

Sponseret indlæg

Rebild Bakker er en af Danmarks største turistattraktioner med mere end 400.000 årligt besøgende. Og det er der en god grund til. Rebild Bakker er nemlig et yderst smukt område, hvor der er rig mulighed for mange spændende naturoplevelser.

Danmark er kendt for sine skiftende årstider, som får vores natur til at se vidt forskellig ud. Og det er i sandhed noget, man kan opleve i Rebild Bakker. Her kan man om foråret nyde områdets lysegrønne farver, mens man om vinteren kan se det smukke landskab prydet i sne.

Meget mere end bakker

Rebild Bakker er meget mere end bare bakker. I Rebild Bakker kan du året rundt opleve storslået natur. Området byder, foruden naturligvis bakker, på søer, kilder, åer og meget mere. Området er oplagt til en vandretur i naturen, en cykeltur eller andre udendørs aktiviteter.

Det er muligt at få en guide tur i området, hvis man ønsker det, men man er også meget velkommen til at gå på opdagelse i den smukke natur på egen hånd. Et oplagt valg er at gå Rebild Bakker-ruten, hvor du vil komme forbi et væld af smukke og spændende steder, bl.a. Ravnkilden, Lars Kjærs hus, Troldeskoven og meget mere.

Hvis man har lyst, er det også muligt at overnatte i området, da der flere steder er fri teltning. Vær dog altid opmærksom på hvilken regler der gælder for overnatning.

Arrangementer og begivenheder i Rebild Bakker

Der afholdes løbende forskellige arrangementer og begivenheder i Rebild Bakker, fx koncerter, operaer, julemarked og meget mere. Alt sammen under åben himmel og med flot natur som kulisse. Tag derfor madpakken med og nyd en dejlig forestilling i flotte omgivelser.

Du kan også opleve Rebildfesten, som har været en tradition siden 1912. Festen finder sted hvert år den 4. juli, hvor tusindvis af mennesker samles.

Andre artikler

Møller & Mammen har en udendørs dørstopper

Møller & Mammen har en udendørs dørstopper

En god isenkræmmer har altid produkter i høj kvalitet, og netop dét kan du forvente fra Møller & Mammen. De har et bredt udvalg af forskellige produkter, der kan være nyttige og som kan give lidt ekstra pynt. Mangler du en dørhammer eller dørstopper udendørs, så...

Seiko ure er garanti for japansk kvalitet

Seiko ure er garanti for japansk kvalitet

Seiko er et japansk urfirma med en historie, der går helt tilbage til 1877. Seiko producerer ure af alle typer, fra klassiske designs til sporty stilarter. Seiko er kendt for sit kvalitetshåndværk, og deres ure vil helt sikkert imponere. Uanset om du er på udkig efter...

Thai krydderier fås hos HEDEBOGAARD A/S

Thai krydderier fås hos HEDEBOGAARD A/S

Uanset om du gerne vil shoppe krydderi til marinering af kød, thai krydderier eller en anden type krydderier, er HEDEBOGAARD A/S et godt sted at starte med at kigge. HEDEBOGAARD A/S har lækre thai krydderier Thai krydderier er kendt for deres intense smag, der kan...