Kom hjem til en oplyst have

Foretrækker du også at komme hjem til en dejligt oplyst have og indgang til dit hjem? Det er ikke altid rart at skulle bevæge sig rundt om huset til hoveddøren, hvis der er helt mørkt, og man måske ikke føler sig helt tryg. Det kan til gengæld ændre sig med en god udendørslampe, der tænder automatisk. Der er mange forskellige ting, man kan se på, når man kigger på udendørslys.

Først og fremmest kan man kigge på, hvordan lampen skal drives – om det skal være en, der er monteret i væggen og med strøm ført ind i huset eller i garagen, alt efter hvad der er muligt, eller om I hellere vil have batteridrevne lamper. En helt tredje mulighed ville være, at man installerer lamper, der er drevet på sollys. Solcellelamper har den fordel, at de bliver ladet op i løbet af dagen og herefter vil lyse op, når det bliver mørkt – det kan enten være via sensorer eller tidsbestemt.

Find det rette til dig

Du kan sagtens prøve at brainstorme, hvad du tænker ville give mest mening i dit hjem. Du kan blandt andet se på en masse forskellige udendørsbelysning online, eller du kan gå en tur i lokalområdet og se, hvad andre har valgt til deres haver og havegange. Der findes rigtig mange gode lamper, som samtidig er flotte – så hvis I har en generel stil, I går efter at have udenfor, så kan I med garanti finde noget, der passer ind.

Mange sætter pris på sensorlamper, fordi de automatisk lyser op, hvis der er nogen, der går på havegangen – det kan også give jer mere overblik, når I sidder indenfor på en mørk aften, hvis nogen kommer forbi, og selv en kold aften, hvor det er glat, vil I kunne se, hvis der for eksempel ligger is, som man skal tage sig i agt for.