Køb værktøj til jyske priser hos mti.dk

Mors-Thy Industrilager A/S fører et meget bredt sortiment indenfor hydraulikfittings, skræddersyede hydraulikslanger, hydraulikkomponenter, rustfri bolte og rustfri skruer, tekniske artikler, VVS-fittings, kloakrør, PEL-rør, svejsegasser, personlige værnemidler, arbejdssko og arbejdstøj, BACHO værktøj, samt andet el-værktøj og håndværktøj. Vi bestræber os på at servicere de professionelle med en professionel medarbejderstab, som kan vejlede kunderne til at købe det helt rigtige produkt. Vi forhandler nemlig både til private og erhverv. Så søger du kvalitets værkstøj så finder du det hos os. Vi forhandler følgende mærker. Bahco, Bato, Milwaukee, Hikoki, Makita, Nilfisk, Reno, Migatronic & mange flere. Vi har alt til den professionelle håndværker. Hos Mors Thy Industrilager finder du altid et stort udvalg i Skærende værktøj. Vi tilbyder også alt i håndværktøj til den professionelle håndværker, eller blot til den private handy mand. Er det måleværktøj og udstyret du mangler, jamen så har vi alt fra tommestokke, skydelærer, til elektriske måleinstrumenter. Og hvis du allreder nu er opslugt i alt det vi kan tilbyde indenfor værktøj, så besøg hjemmesiden i dag og se vores flotte udvalg til altid jyske priser.

 

Læs mere om vores store udvalg på hjemmesiden.

Som beskrevet ovenfor har, Mors-Thy Industrilager A/S et meget bredt sortiment. Vi tilbyder nemlig Skærende værktøj, håndværktøj, akku-væktøj, El-værktøj og håndholdte maskiner, trykluftværktøj, kompressorer og tilbehør, Måleværktøj og-udstyr, maskiner og tilbehør og popnitte værktøj. Søger du Slibemaskiner, pladesaks, båndsav, rundsav, bore & fræsemaskiner, eller Trykluftværktøj, kompressorer og tilbehør fra Bahco, Bato, Milwaukee & Hikoki. Står du og mangler udstyr til din popnitte pistol? eller er den gamle gået i stykker. Så tilbyder vi også reparationer på popnitte pistoler. Du kan finde alt i værktøj hos Mors-Thy Industrilager. Vi har nogle af de bedste priser på markedet, og er klar til hurtig levering.

 

Søger du kvalitet? Så er mti.dk det rigtige sted for dig.

Hos mti.dk bestræber vi os efter at blive Danmarks førende og billigste indenfor værktøj til både private og erhverv. Udvalget spreder bredt, og muligheden for at finde hvad du går og mangler til at fuldfører dit projekt, er rigtig stor. Har du nogle spørgsmål til vores værktøj er du velkommen til at kontakte vores kundeservice som sidder klar til at hjælpe. Hos mti.dk tilbydes der 1-3 dages leveringstid på alt værktøj, samt gratis levering med GLS ved DKK 1.000,-.Vort sortiment er hele tiden vurderet på, at vi skal forlange kvalitet, ellers er vi med til at afskaffe kvalitet. mti.dk er hjemmesiden for dit næste værktøjskøb, så du forhåbentligt kan fuldfører dit kommende eller igangværende projekt.