Køb stolpebære fra Benders

Hvis du er i gang med et anlægsprojekt, hvor det er nødvendigt at placere stolpebærere i beton, kan du købe disse fra Benders. Stolpebærerne har indstøbt gevind, så der kan monteres L- og U-formede beslag. Samtidig kan beslagets højde justeres, efter stolpebæreren er på plads i udgravningen. Dette er en fordel, hvis man skal anlægge en træterrasse eller andet, hvor mange støttepunkter skal passe sammen i den rigtige højde. Benders stolpebærere er fremstillet af beton, og de er derfor meget robuste og stabile. Derudover er de nemme at montere, så du kan få dem sat op uden problemer. Stolpebærerne findes i to forskellige størrelser, så du kan vælge det produkt, der passer bedst til dit anlægsprojekt. Gå derfor ind på siden lige nu og køb stolpebære her. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Find stolpebære flere forskellige steder rundt i landet

Du kan købe Benders stolpebærere online eller i en af Benders mange forhandlere rundt omkring i Danmark. Hos Benders finder du altid et produkt, der passer til netop dit anlægsprojekt. Der er ingen undskyldning for at gå på kompromis med kvaliteten, når du anlægger din terrasse eller andet. Køb stolpebære fra Benders og få et produkt, der kan holde i mange år frem! Benders Stolpebærer er fremstillet af beton og ind støbt gevind, hvilket gør det nemt at montere dem. Stolpebærerne findes i to forskellige størrelser og er derfor velegnede til forskellige anvendelser. Du kan købe Stolpebæreren online eller i en af Benders forhandlere rundt omkring i Danmark. Hos Benders finder du altid et produkt, der passer til netop dit anlægsprojekt.

Hvordan bruger man en stolpebære?

Benders har et bredt udvalg, der passer til alle typer opgaver. Stolpebæreren sikrer, at dine stolper bliver holdt fast og ikke vipper i vinden. Det er en god ide at grave hullet en lille smule dybere end nødvendigt og fylde lidt småsten i bunden. Så står stolpebæreren mere stabilt. Når du har sat stolpebæreren på plads i hullet, skal der fyldes op med sand og stampes godt omkring den. Til slut skal du blot montere tømmeret i beslaget og justere, så det passer i højden. Afslut med at spænde møtrikkerne, så beslaget står helt fast. Stolpebæreren fra Benders er et godt valg, hvis du vil være sikker på en solid og stabil stolpebærer.