Køb Matador spil på bog-ide.dk

25. oktober 2021

Sponseret indlæg

Du kender med meget stor sikkerhed spillet Matador. Brætspillet er vel lige så kendt og elsket som series af samme navn, hvor de i øvrigt også spiller spillet. Køb grunde, byg hoteller og huse og opkræv leje af de andre spillere som deltager. Matador spil har været produceret i efterhånden rigtig mange år i mange forskellige udgaver, men konceptet har der aldrig været pillet ved. Det er der heller ikke her, så bare rolig. Det er stadig lige så skægt, som da du spillede det for allerførste gang.

Juniorudgave af det store spil

De fleste ved, at det klassiske Matador spil kan tage op til flere timer, og at man det ene øjeblik kan være millionær og det næste fallit. Ikke lige sagen for de mindste børn. Derfor har Alga udviklet en juniorudgave af Matador spillet, som indeholder samme spekulationer, spænding og spilleglæde, hvor de helt små også kan være med.

Bankerotten kan indtræffe på et splitsekund i det store spil, hvis du er så uheldig at lande på et stort hotel. I juniorudgaven af Matador er denne usikkerhed udjævnet, for du kan hverken købe huse eller hoteller, som kan sætte din modstanders økonomiske situation på spil. Til gengæld kan spillere købe en karrusel, rumraket eller en helikopter, som de kan opkræve et gebyr med.

Med Junior Matador spil kan du stadigvæk opleve den ægte Matador stemning og så kan dine mindre børn også være med uden at falde i søvn. Matador Junior må være skabt, fordi de yngre børn altid gerne ville være med til at spille det originale Matador spil. Men eftersom det er lige en tand for svært, beløbene lidt for store, og udfordringerne lidt for mange. Denne udgave af Matador spillet er tilpasset børn i SFO-alderen, hvor de også spiller det til hudløshed landet over. Køb det og find ud af om dit barn kan være en smartere forretningsmand end dig som forældre!

Spillet kan spilles af 2-5 spillere og fra 5 år og op. Spilletiden er på ca. 40 minutter.

Bog & idé Online

Hos Bog & idé Online fører altid samme grundsortiment, som i de fysiske butikker. I perioder, hvor der kører katalogkampagner, vil du kunne finde produkter, der ikke er i grundsortimentet, men som tilhører den specifikke kampagne. Vi tilbyder, at du til enhver tid kan spare fragten på dine udvalgte varer, såfremt du selv kan afhente din ordre, der leveres til en butik efter dit eget valg.

Vi dyrker kundepleje og den gode service. Kunderne kan regne med ordentlig vejledning og er samtidig sikret garanti på varekøb i mere end 90 butikker landet over, samt på Færøerne og Grønland.

 

Andre artikler

Kvalitets foder fra Cr Foderservice

Kvalitets foder fra Cr Foderservice

Er du på udkig efter en billig og nem måde at sikre, at foderet til dine dyr altid er i top? Så skal du læse med her. God kvalitetsfoder er svært at finde, og det kan være svært at vide, hvad der præcist er blandet i. Derfor er der mange, der ønsker en løsning, hvor...

Opdag den perfekte parasol hos HaveVerden.dk

Opdag den perfekte parasol hos HaveVerden.dk

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og de varme solstråler har allerede begyndt at skinne igen. Hvis du er en person, der nyder at tilbringe tid udenfor i din have, er det vigtigt at have en parasol, der kan beskytte dig mod solens skadelige stråler. En parasol er en...

Ejendomsservice: Skab Værdi og Trivsel for Ejendomsejere og Beboere

Ejendomsservice: Skab Værdi og Trivsel for Ejendomsejere og Beboere

Ejendomsservice er hjørnestenen i at opretholde en ejendoms værdi, funktionalitet og trivsel. Uanset om det er en boligblok, kontorejendom eller et større ejendomsportefølje, er effektiv ejendomsservice afgørende for at skabe værdi og trivsel for både ejendomsejere og...