Køb kvalitets Tequila til skarpe priser hos sprutgiganten.dk

Hvis du som ny indenfor tequilaverdenen, blot forbinder tequila med den klassiske “Sierra Tequila” karakteriseret med sin røde sombrero, så læs med her. Tequila en mexicansk brændevin, der fremstilles af saften fra en plante ved navn blå agave. Kernen af den modne agave, der ligner en stor ananas, dampkoges i en ovn og presses herefter til en sukkerholdig saft. Heraf gæres og destilleres saften til det endelige produkt tequila, med en alkoholprocent vekslende fra 40 til 50%.

Uanset om du søger kvalitetstequila der kan nydes rent, eller blot er på jagt efter en god tequila til weekendens cocktail – så er sprutgiganten det rigtige sted for dig. Med vores brede udvalg af bl.a. 1800 Tequila, Gran Corralejo Tequila, Olmeca Altos Tequila, Patrón Tequila og Sierra Tequila, kan vi imødekomme enhver tequilaentusiast. Udvalget dækker over lækre tequilaer, til enhver smag og til enhver lejlighed.

Lidt om vores tequila udvalg

Er du til høj kvalitets tequila såsom de famøse “1800 Tequila”, der med sin anerkendelse som et af verdens bedste tequilabrands, symboliserer 200 års kvalitet og tradition? Det er vi bestemt også. Disse eksklusive tequilaer er tro mod sin oprindelige formel og hver en enkelt færdigdestilleret flaske, reflekterer verdens første premium tequila. “Gran Corralejo Tequila” er ligeledes et premiumprodukt fra Hacienda Corralejo, et berømt mexikansk produktionsanlæg af tequila, som i mange årtier har været en unik attraktion for tequilaelskere hele verden over. Tequilaen modnes som minimum i 24 måneder i franske limousin-ege fade. Tequilaen er kendt for sin brede vifte af smag, heraf sød med et twist af kanal og vanilje, samt en afsluttende note af kakao, orange og citrus. “Olmeca Altos Tequila” har år efter år vundet samtlige prestigefyldte spirituskonkurrencer rundt om i verden. Med sin kåring som en af verdens bedste tequilaer til Margaritas, er denne tequila en topvalgt flaske blandt de bedste bartendere i verden. Med en aroma af urtenoter fra dampet agave og friske citrus-søde toner, samt sin søde smag af citrusnoter som lime, citron og agave, efterlader tequilaen en behagelig og langvarig eftersmag. “Patrón Tequila” beskrives som mexicansk luksus og maksimal kvalitet. Den er blød, ekstraordinær og ud over det sædvanlige – det perfekte match for enhver der værdsætter delikat og fornem spiritus. Den berømte tequila med den røde hat “Sierra Tequila”, er en krystalklar flot tequila, udpræget ren i smagen, med sin milde og fine karakter.

Er du til nogle af de ovenstående tequilaer, så besøg sprutgiganten.dk med et hav af tequilamuligheder til knivskarpe priser.