Køb garn online og spar penge

30. juli 2023

Sponseret indlæg

Er du en af de mange, der holder af at strikke og hækle? Da kan du med fordel købe dit garn online, der er nemlig ofte gode penge at spare ved at shoppe i en onlinegarnbutik. Et af de steder, hvor du finder billigt garn af høj kvalitet, er i online garnbutikken, Kreativgarn.dk.

Vægt på økologi og fairtrade

Hos Kreativgarn.dk lægger de vægt på at sælge spændende garn og tilbehør med håndfarvede, økologiske og fairtrade garner som et af deres fokusområder. Du finder et bredt og varieret udvalg af kvalitetsgarn fra mærker som: Manos del Uruguay, Erika Knight, Noro, Cowgirlsblues, Kremke Soul Wool, Onions, Mayflower, Järbo og BC garn.

Mangler du en strikkekurv finder du også flotte fairtrade kurve fra Ghana i shoppen, ligesom du kan finde masser af smukt tilbehør som fx håndlavede knapper i keramik og praktiske projekttasker med snørelukning fra Petitknit, til når du skal have dit strikketøj med dig i bussen, i toget eller med til strikkeklubben.

Hos Kreativgarn.dk sælger de ligeledes garner med spændende sammensætninger af fibre, for ekstra struktur og styrke. Vælg fx garner i et mix af uld og bomuld for lette og bløde garner, uld og silke, når det skal være ekstra lækkert og luksuriøst, eller prøv en af de nye blandinger med uld og fibre fra nælder for ekstra stærkt og holdbart garn, der supervelegnet til fx strømper og sokker.

Økologisk garn i uld, silke og bomuld

Det økologiske garn, der sælges i webshoppen, er dyrket uden brug af sprøjtemidler og skånsomt behandlet og forarbejdet uden brug af kemi. Den skånsomme behandling af materialer som uld og bomuld gør, at garnet beholder store dele af dets naturlige egenskaber og strukturer.

Du finder økologisk garn i mange forskellige varianter, så du kan finde præcis det garn, der passer til dit næste strikke- eller hækleprojekt, hvad enten det er en let sommertop, en lun trøje, gode strømper eller måske en sparkedragt eller et svøb til babyen i familien. Uanset projekt finder du altid garn til fair priser hos Kreativgarn.dk

Inspiration til håndarbejde

Mangler du opskrifter eller inspiration til dit næste projekt, finder du masser af gode opskrifter og idéer på firmaets hjemmeside. Du kan hente opskrifterne som download eller købe et trykt eksemplar i butikken, hvor du også finder masser af lækkert tilbehør fra strikkepinde i bambus, til praktiske opbevaringstasker til strikkepinde og smukke garnvindere i træ.

Andre artikler

Kvalitets foder fra Cr Foderservice

Kvalitets foder fra Cr Foderservice

Er du på udkig efter en billig og nem måde at sikre, at foderet til dine dyr altid er i top? Så skal du læse med her. God kvalitetsfoder er svært at finde, og det kan være svært at vide, hvad der præcist er blandet i. Derfor er der mange, der ønsker en løsning, hvor...

Opdag den perfekte parasol hos HaveVerden.dk

Opdag den perfekte parasol hos HaveVerden.dk

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og de varme solstråler har allerede begyndt at skinne igen. Hvis du er en person, der nyder at tilbringe tid udenfor i din have, er det vigtigt at have en parasol, der kan beskytte dig mod solens skadelige stråler. En parasol er en...

Ejendomsservice: Skab Værdi og Trivsel for Ejendomsejere og Beboere

Ejendomsservice: Skab Værdi og Trivsel for Ejendomsejere og Beboere

Ejendomsservice er hjørnestenen i at opretholde en ejendoms værdi, funktionalitet og trivsel. Uanset om det er en boligblok, kontorejendom eller et større ejendomsportefølje, er effektiv ejendomsservice afgørende for at skabe værdi og trivsel for både ejendomsejere og...