Køb garn online og spar penge

Er du en af de mange, der holder af at strikke og hækle? Da kan du med fordel købe dit garn online, der er nemlig ofte gode penge at spare ved at shoppe i en onlinegarnbutik. Et af de steder, hvor du finder billigt garn af høj kvalitet, er i online garnbutikken, Kreativgarn.dk.

Vægt på økologi og fairtrade

Hos Kreativgarn.dk lægger de vægt på at sælge spændende garn og tilbehør med håndfarvede, økologiske og fairtrade garner som et af deres fokusområder. Du finder et bredt og varieret udvalg af kvalitetsgarn fra mærker som: Manos del Uruguay, Erika Knight, Noro, Cowgirlsblues, Kremke Soul Wool, Onions, Mayflower, Järbo og BC garn.

Mangler du en strikkekurv finder du også flotte fairtrade kurve fra Ghana i shoppen, ligesom du kan finde masser af smukt tilbehør som fx håndlavede knapper i keramik og praktiske projekttasker med snørelukning fra Petitknit, til når du skal have dit strikketøj med dig i bussen, i toget eller med til strikkeklubben.

Hos Kreativgarn.dk sælger de ligeledes garner med spændende sammensætninger af fibre, for ekstra struktur og styrke. Vælg fx garner i et mix af uld og bomuld for lette og bløde garner, uld og silke, når det skal være ekstra lækkert og luksuriøst, eller prøv en af de nye blandinger med uld og fibre fra nælder for ekstra stærkt og holdbart garn, der supervelegnet til fx strømper og sokker.

Økologisk garn i uld, silke og bomuld

Det økologiske garn, der sælges i webshoppen, er dyrket uden brug af sprøjtemidler og skånsomt behandlet og forarbejdet uden brug af kemi. Den skånsomme behandling af materialer som uld og bomuld gør, at garnet beholder store dele af dets naturlige egenskaber og strukturer.

Du finder økologisk garn i mange forskellige varianter, så du kan finde præcis det garn, der passer til dit næste strikke- eller hækleprojekt, hvad enten det er en let sommertop, en lun trøje, gode strømper eller måske en sparkedragt eller et svøb til babyen i familien. Uanset projekt finder du altid garn til fair priser hos Kreativgarn.dk

Inspiration til håndarbejde

Mangler du opskrifter eller inspiration til dit næste projekt, finder du masser af gode opskrifter og idéer på firmaets hjemmeside. Du kan hente opskrifterne som download eller købe et trykt eksemplar i butikken, hvor du også finder masser af lækkert tilbehør fra strikkepinde i bambus, til praktiske opbevaringstasker til strikkepinde og smukke garnvindere i træ.